• LIFE&STYLE

    Απίστευτο! Ο Ronaldo αλλάζει καριέρα- Δείτε γιατί

    • NewsRoom


    Ο Christiano Ronaldo το 2014 έβγαλε 80 εκατ. ευρώ, το 2015 έφτασε τα 100 εκατ. και το 2016 εκτιμάται ότι θα βάλει στην τράπεζα 114 εκατ. Με μια τόσο μεγάλη περιούσια είναι λογικό να σκέφτεται ποια θα μπορούσε να είναι τα επόμενα του βήματα, όταν αποφασίσει να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο. Αυτό το οποίο σκέφτηκε είναι να ανοίξει μια αλυσίδα πολυτελών ξενοδοχείων ξεκινώντας από τη γενέτειρα του Madeira της Πορτογαλίας. Με θέμα τι άλλο; Μα φυσικά τη μεγάλη του αγάπη, τη “χρυσή” θεά.

    Λίγο μετά την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού κυπέλλου με την φανέλα της Εθνικής του ομάδας, ο Πορτογάλος επιθετικός κάνει μια μικρή στροφή στην καριέρα του και δοκιμάζει την τύχη του στον τομέα των επιχειρήσεων.

    pestana cr7
    Ξενοδοχείο Pestana cr7 στη Madeira της Πορτογαλίας

    Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, έγινε πρόσφατα συνιδιοκτήτης του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου, μέσα στο οποίο, οι φιλοξενούμενοι του μπορούν να απολαύσουν αρκετές ημέρες χαλάρωσης και ξεκούρασης. Οι επισκέπτες του έχουν τη δυνατότητα να χαλαρώσουν στην ταράτσα του κτηρίου κολυμπώντας στην ενσωματωμένη πισίνα, ενώ ταυτόχρονα μπορούν να αθληθούν στο ανοιχτό γυμναστήριο.

    Οι εκπλήξεις όμως, για το κοινό δεν σταματάνε εδώ. Όσοι τυχεροί μείνουν στα δωμάτια του ξενοδοχείου θα νιώθουν ότι βρίσκονται στον χώρο των γηπέδων, καθώς τα μπάνια είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να μοιάζουν με ποδοσφαιρικό γήπεδο.

    ronaldo's hotel

    Το 48 δωματίων, πολυτελές ξενοδοχείο, Pestana CR7, ανήκει κατά το ήμισυ στον διάσημο ποδοσφαιριστή και βρίσκεται στην γειτονιά που ο ίδιος μεγάλωσε, δηλαδή το Funchal στην περιοχή της Madeira. Μέσα στο κτήριο υπάρχουν χιλιάδες ανεκτίμητα προσωπικά αντικείμενα του σταρ, όπως φανέλες, τρόπαια και ποδοσφαιρικές ενδυμασίες που διακοσμούν το χώρο.

    Αν και με την πρώτη ματιά μοιάζει με ένα υπερπολυτελές κατάλυμα, ωστόσο οι τιμές του είναι αρκετά προσιτές, ξεκινώντας με το ποσό των £184 τη βραδιά.

    Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Travel + Leisure, το Pestana CR7 πρόκειται να επεκταθεί  και σε άλλες περιοχές όπως τη Λισαβόνα, τη Μαδρίτη ακόμη και τη Νέα Υόρκη.

    Πάρτε μια γεύση από το πολυτελές ξενοδοχείο:

     

    Εδώ κάνουν το check- in τους οι επισκέπτες του ξενοδοχείου.

    Pestana CR7

     Ronaldo

    hotel ronaldo

    ronaldo's hotel

    Ronaldo's hotel

    ronaldo's hotel

    Όπως βλέπουμε η διακόσμηση του μπάνιου των δωματίων είναι εμπνευσμένη κατευθείαν από το γρασίδι των γηπέδων.

    ronaldo's hotel

    ronaldo's hotel

    ronaldo's hotel

    Η τεράστια πισίνα που διακοσμεί την ταράτσα του κτηρίου.

    ronaldo's hotel

    Η ονομασία του ξενοδοχείου “CR7”, όπως είναι φυσικό, ήταν μια έμπνευση από τον αριθμό της φανέλας του.

    Διαβάστε ακόμη: 

    http://www.mononews.gr/pou-xodevi-ta-ekatommiria-tou-o-christiano-ronaldo/52563

     

     

    Δείτε ακόμη: 

    http://www.mononews.gr/cristiano-ronaldo-etheries-parousies-stin-ibiza-meta-euro/62926

     



    ΣΧΟΛΙΑ