• LIFE&STYLE

    Απίστευτο! Ο “Πούτιν” έκανε τον Ομπάμα χαρτί υγείας!

    • NewsRoom


    Ένα απίστευτο καφέ έχει ανοίξει εδώ και ένα μήνα περίπου στη Ρωσία και λογικά θα πρέπει να φέρει τον τίτλο του πλέον ευφάνταστου! Το President cafe βρίσκεται στο Κράσνογιαρσκ της Σιβηρίας κ αποτελεί ύμνο για τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν!

    cafeΣτο ιδιαίτερο αυτό καφέ που απέχει 4.000 χιλιόμετρα απο τη Μόσχα μπορείς να δεις φωτογραφίες του Πούτιν απο πολλές στιμγές του, τόσο πιο προσωπικές όσο και μή. Φωτογραφίες με την γυναίκα του, τη νεογέννητη κόρη του αλλά και τον ίδιο να επιθεωρεί ένα υποβρύχιο, να βρίσκεται σε ντοντζο του τζούντο, να κοιτά στον φακό με το ατσαλινο βλέμμα του ως πράκτορας τη KGB.

    fwto poutin

    «Η εικόνα του σε συνοδεύει από τους τοίχους της εισόδου μέχρι το τραπέζι» γράφει ο ανταποκριτής του Reuters στην περιοχή Ilya Naymushin.

     

    poytin asxeti

    Στο καφέ εκτός απο τις φωτογραφίες ,υπάρχει και ένα ομοίωμα του Ρώσου προέδρου με το οποίο φυσικά οι θαμώνες και θαυμαστές μπορούν να φωτογραφηθουν!

     

    asxeto 2

    Το πλέον όμως απίστευτο σε αυτή την πραγματικά ιδιαίτερη διακόσμηση αποτελεί η τουαλέτα. Χαλάκια που απεικονίζουν την αμερικανική σημαία, φωτογραφίες των Ομπάμα, Μέρκελ και Κάμερον κοσμούν τους τοίχους όντας λιγάκι πειραγμένες με έναν τρόπο άκρως σατιρικό, ενώ το κορυφαίο κομμάτι του μπάνιο είναι το χαρτί υγείας όπου το πρόσωπο του αμερικανού προέδρου είναι αποτυπωμένο!

     

    amrikaniki simaia

    merkel klp

     


    amrikaniki simaia

     

    «Όταν μαζευτήκαμε και αποφασίσαμε με τους συνεταίρους να ανοίξουμε ένα καφέ, σκεφτήκαμε ένα concept που θα προσέλκυε πελάτες και θα εξασφάλιζε την επιτυχία του» δήλωσε στο δημοσιογράφο, ο 26χρονος Dmitry Zhdanov, ένας εκ των συνιδιοκτητών του χώρου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/to-mistiko-ton-disekatommirion-piso-apo-ta-esoroucha-mas/38357



    ΣΧΟΛΙΑ