• LIFE&STYLE

    Απίστευτη έρευνα: Αυτοί είναι οι πιο σέξι… φαλακροί στον κόσμο

    • NewsRoom
    Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ

    Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ


    Εγινε κι αυτό. Μια έρευνα για τους πιο σέξι φαλακρούς άνδρες του κόσμου. Και νικητής ο… πρίγκιπας Ουίλιαμ, ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου, ο οποίος βεβαίως κερδίζει τις εντυπώσεις και λόγω της συζύγου του, Κέιτ. Σύμφωνα με την έρευνα του reboot που παρουσίασε το Mirror, ο πιο σέξι καραφλός άνδρας για το 2023, ανακηρύχθηκε ο Ουίλιαμ εκθρονίζοντας από την λίστα τον δημοφιλή ηθοποιό Τζέισον Στέιθαμ, αλλά και τον Βιν Ντίζελ που για πολλά χρόνια είχαν τις πρώτες θέσεις στην εν λόγω λίστα.

    Πρόκειται για έρευνα που πραγματοποιείται κάθε χρόνο και βασίζεται σε αναζητήσεις που έκαναν οι χρήστες στο διαδίκτυο ψάχνοντας ονόματα διάσημων ανδρών μαζί με τις λέξεις: «χωρίς μπλούζα» ή «γυμνοί».

    Στην συνέχεια η έρευνα εξετάζει το ύψος, την καθαρή αξία των προσώπων αλλά και το πόσο κοντά στην λεγόμενη μαθηματική «χρυσή τομή» βρίσκονται οι αναλογίες του προσώπου τους.

     

    O Βιν Ντίζελ

     

    Τζέισον Στέιθαμ

     

    Και κάπως έτσι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ κατάφερε να συγκεντρώσει 9,88 βαθμούς και έγινα ο βασιλιάς της λίστας με τους θελκτικούς καραφλούς άνδρες.

    Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν οι:

    • Βιν Ντίζελ – 8,81
    • Τζέισον Στέιθαμ – 8,51
    • Σάμιουελ Λ. Τζάκσον – 7.31

    Στην πεντάδα ο Τζέφ Μπέζος ο οποίος συγκέντρωσε 7.12.

    Οι Βιν Ντίζελ, Τζέισον Στέιθαμ και Σέμαρ Μουρ έχουν βρεθεί αρκετές φορές στο παρελθόν στο top 10, ενώ η 5η θέση για τον ιδρυτή της Αmazon για πολλούς οφείλεται στην πρόσφατη φωτογράφισή του στη Vogue.



    ΣΧΟΛΙΑ