• LIFE&STYLE

    Απίστευτη επίθεση στην Σπυροπούλου: «Εγώ δεν μπήκα στην τηλεόραση με κανέναν μπάρμπα»

    • NewsRoom
    Σπυροπούλου

    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου


    Σάλος προκλήθηκε για ακόμη μια φορά στην εκπομπή «Το Πρωινό», όταν η συζήτηση ήρθε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με αφορμή τη χθεσινοβραδινή της εμφάνιση στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night Show». Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου προχώρησε σε νέες δηλώσεις που θα συζητηθούν και φυσικά οι συντελεστές του Πρωινού, που αγαπούν να επιτίθενται στην παρουσιάστρια, δεν τις άφησαν ασχολίαστες.

    Αφορμή για την έναρξη του νέου ξεσπάσματος κατά της παρουσιάστριας, με πρωταγωνίστρια την Αφροδίτη Γραμμέλη στάθηκαν οι δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου ότι άφησε για πλάκα να αιωρούνται οι φήμες περί ερωτικής της σχέσης με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, καθώς και ότι, αν ταλαιπώρησε τους συνεργάτες της στο παρελθόν, είναι επειδή δεν ήξερε. Ωστόσο, εκείνο που έφτασε την τηλεκριτικό στα όριά της ήταν το σχόλια της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου ότι όλοι όσοι εργάζονται στην τηλεόραση έχουν μπει μέσω κάποιου γνωστού.

    Τα λόγια αυτά ήταν αρκετά για να εξοργίσουν την τηλεκριτικό Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία σχολίασε τα εξής:

    «Επειδή εγώ είμαι μία γυναίκα που εργάζεται στην τηλεόραση και τη βλέπουν οι γονείς της και το παιδί της και όλοι, θέλω να πω δυο κουβέντες στην κυρία Σπυροπούλου. Ότι στην τηλεόραση εγώ ήρθα με το πτυχίο μου, με την εμπειρία μου την επαγγελματική και με κανέναν μπάρμπα, με κανέναν μνηστήρα και με κανέναν να μου ανοίξει την πόρτα. Και εμένα με προσβάλλει ως γυναίκα και ως εργαζόμενη και τους άντρες δίπλα μου αντίστοιχα να λέει στους ανθρώπους που μας βλέπουν αυτή τη στιγμή και κουνάνε το κεφάλι τους και λένε όλοι ίδιοι είναι και όλοι όσοι κάνουν τηλεόραση είχανε γνωστό, ξάδερφο ή θείο που τους άνοιξε την πόρτα», είπε μεταξύ άλλων η Αφροδίτη Γραμμέλη.

    Στον ίδιο αυστηρό τόνο σχολίασε τα λεγόμενα της παρουσιάστριας και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ενώ ο Άρης Καβατζίκης και η Φαίη Σκορδά τήρησαν λίγο πιο μετριοπαθή στάση.

    Δείτε στα βίντεο παρακάτω όλα όσα ειπώθηκαν στον αέρα του Πρωινού:




    ΣΧΟΛΙΑ