Menu
-0.08%
Τζίρος: 351.46 εκατ.

Ερχεται ανασχηματισμός, ποιοι χτυπούν Μαρινάκη, Σδούκου, Αγαπηδάκη, η «μπηχτή» της Νίκης, η βουτιά της Κάρυ και τα… τραγουδάκια του Σάντσεθ

Life & Style

Απίστευτη επίθεση στην Σπυροπούλου: «Εγώ δεν μπήκα στην τηλεόραση με κανέναν μπάρμπα»

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Comments

Σάλος προκλήθηκε για ακόμη μια φορά στην εκπομπή «Το Πρωινό», όταν η συζήτηση ήρθε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με αφορμή τη χθεσινοβραδινή της εμφάνιση στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night Show». Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου προχώρησε σε νέες δηλώσεις που θα συζητηθούν και φυσικά οι συντελεστές του Πρωινού, που αγαπούν να επιτίθενται στην παρουσιάστρια, δεν τις άφησαν ασχολίαστες.

Αφορμή για την έναρξη του νέου ξεσπάσματος κατά της παρουσιάστριας, με πρωταγωνίστρια την Αφροδίτη Γραμμέλη στάθηκαν οι δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου ότι άφησε για πλάκα να αιωρούνται οι φήμες περί ερωτικής της σχέσης με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, καθώς και ότι, αν ταλαιπώρησε τους συνεργάτες της στο παρελθόν, είναι επειδή δεν ήξερε. Ωστόσο, εκείνο που έφτασε την τηλεκριτικό στα όριά της ήταν το σχόλια της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου ότι όλοι όσοι εργάζονται στην τηλεόραση έχουν μπει μέσω κάποιου γνωστού.

Τα λόγια αυτά ήταν αρκετά για να εξοργίσουν την τηλεκριτικό Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία σχολίασε τα εξής:

«Επειδή εγώ είμαι μία γυναίκα που εργάζεται στην τηλεόραση και τη βλέπουν οι γονείς της και το παιδί της και όλοι, θέλω να πω δυο κουβέντες στην κυρία Σπυροπούλου. Ότι στην τηλεόραση εγώ ήρθα με το πτυχίο μου, με την εμπειρία μου την επαγγελματική και με κανέναν μπάρμπα, με κανέναν μνηστήρα και με κανέναν να μου ανοίξει την πόρτα. Και εμένα με προσβάλλει ως γυναίκα και ως εργαζόμενη και τους άντρες δίπλα μου αντίστοιχα να λέει στους ανθρώπους που μας βλέπουν αυτή τη στιγμή και κουνάνε το κεφάλι τους και λένε όλοι ίδιοι είναι και όλοι όσοι κάνουν τηλεόραση είχανε γνωστό, ξάδερφο ή θείο που τους άνοιξε την πόρτα», είπε μεταξύ άλλων η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Στον ίδιο αυστηρό τόνο σχολίασε τα λεγόμενα της παρουσιάστριας και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ενώ ο Άρης Καβατζίκης και η Φαίη Σκορδά τήρησαν λίγο πιο μετριοπαθή στάση.

Δείτε στα βίντεο παρακάτω όλα όσα ειπώθηκαν στον αέρα του Πρωινού:


Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το υπερπολυτελές superyacht DESTINY στην Κεφαλονιά (βίντεο + φωτο)
Οι διάδοχοι του Τσίμα στον Σκάι και το ντόμινο, το υψηλό κατώφλι του ΕΚΚΟΜΕΔ, τι θα κάνουν στην ΕΡΤ Καραβάλτσιου, Κασόλη, η νέα στέγη της Καραμήτρου, Ακης και Χιώτης μαζί και το φλερτ με Μάνεση
Κωνσταντίνος Αργυρός-Αλεξάνδρα Νίκα: Στο Φισκάρδο για το πάρτι των κουμπάρων τους (video)
Εριέττα Κούρκουλου Λάτση-Βύρων Βασιλειάδης: Διακοπές στο «ωραιότερο νησί του κόσμου» (pics)
Μιχάλης Ιατρόπουλος: Στο πλευρό του γιου του, Daima, στα δικαστήρια μετά την σύλληψή του
Σοφία Βεργκάρα: Σε yacht με τη Μαρίνα Βερνίκου στη Μύκονο (pics)
Καλημέρα Ελλάδα: Αυτοί είναι οι νέοι παρουσιαστές της εκπομπής του ΑΝΤ1
Στα Επείγοντα του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη για τον γιό τους
Μιχάλης Ιατρόπουλος: Η αντίδρασή του μετά τη σύλληψη του γιου του στη Νέα Σμύρνη
Εριέττα Κούρκουλου Λάτση-Βύρων Βασιλειάδης: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο τους στη Μύκονο