array(0) {
}
        
    
Menu
0.44%
Τζίρος: 329.12 εκατ.

Ρωσία: Η κατάληψη του υπό ρωσική σημαία δεξαμενόπλοιου από τις ΗΠΑ αποτελεί πειρατεία

Life & Style

Απίστευτη επίθεση στην Σπυροπούλου: «Εγώ δεν μπήκα στην τηλεόραση με κανέναν μπάρμπα»

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Comments

Σάλος προκλήθηκε για ακόμη μια φορά στην εκπομπή «Το Πρωινό», όταν η συζήτηση ήρθε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με αφορμή τη χθεσινοβραδινή της εμφάνιση στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night Show». Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου προχώρησε σε νέες δηλώσεις που θα συζητηθούν και φυσικά οι συντελεστές του Πρωινού, που αγαπούν να επιτίθενται στην παρουσιάστρια, δεν τις άφησαν ασχολίαστες.

Αφορμή για την έναρξη του νέου ξεσπάσματος κατά της παρουσιάστριας, με πρωταγωνίστρια την Αφροδίτη Γραμμέλη στάθηκαν οι δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου ότι άφησε για πλάκα να αιωρούνται οι φήμες περί ερωτικής της σχέσης με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, καθώς και ότι, αν ταλαιπώρησε τους συνεργάτες της στο παρελθόν, είναι επειδή δεν ήξερε. Ωστόσο, εκείνο που έφτασε την τηλεκριτικό στα όριά της ήταν το σχόλια της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου ότι όλοι όσοι εργάζονται στην τηλεόραση έχουν μπει μέσω κάποιου γνωστού.

Τα λόγια αυτά ήταν αρκετά για να εξοργίσουν την τηλεκριτικό Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία σχολίασε τα εξής:

«Επειδή εγώ είμαι μία γυναίκα που εργάζεται στην τηλεόραση και τη βλέπουν οι γονείς της και το παιδί της και όλοι, θέλω να πω δυο κουβέντες στην κυρία Σπυροπούλου. Ότι στην τηλεόραση εγώ ήρθα με το πτυχίο μου, με την εμπειρία μου την επαγγελματική και με κανέναν μπάρμπα, με κανέναν μνηστήρα και με κανέναν να μου ανοίξει την πόρτα. Και εμένα με προσβάλλει ως γυναίκα και ως εργαζόμενη και τους άντρες δίπλα μου αντίστοιχα να λέει στους ανθρώπους που μας βλέπουν αυτή τη στιγμή και κουνάνε το κεφάλι τους και λένε όλοι ίδιοι είναι και όλοι όσοι κάνουν τηλεόραση είχανε γνωστό, ξάδερφο ή θείο που τους άνοιξε την πόρτα», είπε μεταξύ άλλων η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Στον ίδιο αυστηρό τόνο σχολίασε τα λεγόμενα της παρουσιάστριας και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ενώ ο Άρης Καβατζίκης και η Φαίη Σκορδά τήρησαν λίγο πιο μετριοπαθή στάση.

Δείτε στα βίντεο παρακάτω όλα όσα ειπώθηκαν στον αέρα του Πρωινού:


Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συντετριμμένη η Λίτσα Πατέρα από τον θάνατο του Γιώργου Παπαδάκη (video)
Θύμα του black out η Τατιάνα Μπλάτνικ – Εγκλωβίστηκε δύο ημέρες στο αεροδρόμιο
Η Όλγα Κεφαλογιάννη μετακόμισε πίσω στο πατρικό της
Αντώνης Ρέμος: Πότε θα γίνει η επόμενη VIP συναυλία στο Ντουμπάι
Απών από το Πρωινό ο Γιώργος Λιάγκας
Δήμητρα Κούστα – Άννα Βίσση: Πώς θα μετατρέψουν το «Αθηνών Αρένα» σε πολυχώρο διασκέδασης
Ρομπέρτο Κούστας: Αυτό είναι το τραγούδι του για την Eurovision (video)
Σοφία Καρβέλα: Το πάρτι στην Πολιτεία για τα γενέθλια του γιου της (video)
3.715.187 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Δεκέμβριο
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Έρχεται «μεταγραφή-βόμβα» – «Θα έφερνα τον Τζόρνταν αν χρειαζόταν»