• LIFE&STYLE

    Ο νέος Άγγελος της Victoria’s Secret προέρχεται από gay γονείς


    Η Victoria Secret μόλις ανακοίνωσε ότι η 22χρονη Josephine Skriver θα είναι η τελευταία προσθήκη στην σειρά του με τα Αγγελάκια. Η εταιρεία εσωρούχων ανακοίνωσε την είδηση ​​στο Instagram. Δεν είναι μικρό κατόρθωμα να είναι κανείς Άγγελος. Είναι μια δουλειά πλήρους απασχόλησης.

    Η Skriver έχει ήδη φτάσει ψηλά κάνοντας πασαρέλα για την Victoria’s Secret, αλλά τώρα, η Skriver έχει τα likes που έχουν και τα είδωλα Adriana Lima, Lily Aldridge, Elsa Hosk, και πολλά άλλα.

    vs_josephine_skriver

    Μάθετε περισσότερα για τη Josephine

    Η Skriver αναδημοσίευσε την αρχική ανακοίνωση της Victoria’s Secret για τη μεγάλη είδηση. «Συνέβη!! Κυριολεκτικά ζω το όνειρό μου τώρα! Δεν μπορώ να πιστέψω πως μοιράζομαι μαζί σας σήμερα ότι είμαι ο νέος Άγγελος της Victoria’s Secret. Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν να με πάρουν εδώ!  Είμαι περήφανη που είμαι μέρος μιας τέτοιας καταπληκτικής κληρονομιάς!!». Έγραψε στο Instagram. «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩ από τα βάθη της καρδιάς μου σε όλους όσους πίστεψαν σε μένα!!».

    Αλλά ας πάμε από την αρχή.

    Η Skriver είναι από τη Δανία. Μεγάλωσε με δύο γκέι γονείς. Είπε στο Buzzfeed πώς αποκαλούσε τον εαυτό της “παιδί ουράνιου τόξου” μεγαλώνοντας.

    Josephine-Skriver--Victorias-Secret-Photoshootshoot-(June-2015)-03

    «Η μαμά μου είναι γκέι και ήταν μόνη της, αλλά ήθελε παιδιά. Ήθελε να έχω ένα μπαμπά», είπε η Skriver στο Buzzfeed. «Υπήρχε ένα περιοδικό στη Δανία που ονομάζεται Pan-Bladet, το οποίο είναι για την κοινότητα των ομοφυλόφιλων ανθρώπων. Δημοσίευσε λοιπόν μια αγγελία στα προσωπικά όπου ρωτούσε «Υπάρχει κάποιο γκέι ζευγάρι ή γκέι άντρας που θα ήθελε να γίνει μπαμπάς; Επειδή είμαι μια ελεύθερη γυναίκα και θα ήθελα να κάνω παιδιά». Πέντε άνθρωποι απάντησαν, και της άρεσε πραγματικά ο μπαμπάς μου, και λίγο μετά με έκαναν. Όλο αυτό ήταν γραφτό να γίνει έτσι, και είναι λίγο αστείο – η ζωή μου άρχισε από ένα περιοδικό και τώρα το μόνο που κάνω είναι να εμφανίζομαι στα περιοδικά».

    Είπε στον αντιπρόεδρο του I-D ότι είχε συλληφθεί μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης. «Όταν με κοιτάζουν  οι άνθρωποι και ξέρουν ότι είμαι ένα παιδί από εξωσωματική γονιμοποίηση, ελπίζω να βλέπουν ένα άτομο, ένα ανθρώπινο ον, ακριβώς όπως οποιονδήποτε άλλο. Μπορεί να ακούσετε «Δεν έγινε με τον φυσιολογικό τρόπο, δεν θα έπρεπε καν να είναι εδώ», αλλά δεν είμαι ένα επιστημονικό πείραμα, δεν είμαι συνθετική, είμαι εξίσου αληθινή όπως κι εσείς», είπε σε μια συνέντευξη βίντεο με το i-D.

    Έγραψε επίσης μία έκθεση για το «The Huffington Post» που ονομάζεται «Fully Human» για το ότι δεν είναι «συνθετική». «Δεν υπάρχει συνθετικός άνθρωπος. Κάθε πρόσωπο, ανεξάρτητα από τη θρησκεία, το υπόβαθρο, το χρώμα του δέρματος, τη γνώμη ή τον σεξουαλικό προσανατολισμό, είναι μέρος της πραγματικότητας μας και αξίζει όχι μόνο να λάβει αγάπη, αλλά και να δώσει. Δηλαδή δεν αξίζουν αυτή τη χαρά η μητέρα και ο πατέρας μου, επειδή είναι gay; Δεν επιτρέπεται να αισθάνονται τη ζεστασιά των γονιών;» έγραψε.

    gettyimages-496587468.png

    Ήταν μοντέλο από μικρή ηλικία

    «Στην πρώτη μου εμφάνιση, μόλις και μετά βίας μπορούσα να περπατήσω. Ήταν στο εμπορικό κέντρο. Δεν ήμουν σε κάποιο πρακτορείο. Έκανα τις διαφημίσεις για κάποιες πάνες» είπε στο «Buzzfeed».

    Κάποια στιγμή, είπε στο «Buzzfeed», ήθελε να κάνει ένα διάλειμμα από το modeling. Αλλά όταν ταξίδευε με την ομάδα ποδοσφαίρου του σχολείου της, πήγε στη Νέα Υόρκη, όπου κάποιος την ξεχώρισε.

    «Ξαφνικά ένας τύπος έρχεται στον προπονητή μου γιατί ξεχώριζα από όλη την ομάδα μου – ήμουν ψηλότερη – και του είπε, «Ω, θέλουμε να σας εκπροσωπήσουμε μπλα μπλα μπλα». Και ήμουν γύρω στα 14, 15», είπε.

    Είπε στο Buzzfeed ότι δεν ενδιαφερόταν, αλλά όταν πήγε πίσω στη Δανία, όλοι οι άνθρωποι άρχισαν να της λένε ότι θα πρέπει να δοκιμάσει το modeling. Eίπε στο Buzzfeed ότι έκανε οντισιόν για την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης όταν τελείωσε το σχολείο. Σύντομα, η καριέρα της απογειώθηκε και έκανε πασαρέλα για τις μεγάλες εταιρείες.

    Αλλά η πραγματικά μεγάλη ευκαιρία ήρθε, όταν έκλεισε την πρώτη παρουσίαση για την Victoria Secret.

    Κάνει πασαρέλα για τη Victoria Secret από το 2013

    Victorias_Secret_Angels_fitness_and_exercise_routines_Josephine_Skriver

    Επίσης έκανε πασαρέλα για το νεότερο αδελφάκι της εταιρείας, την «PINK», μαζί με άλλες που έγιναν σύντομα Angels, όπως η Elsa Hosk και η Monika “Jac” Jagaciak. Εμφανίστηκε σε πολλές διαφημιστικές καμπάνιες της εταιρείας. Ήταν το εξώφυλλο στα μαγιό της εταιρείας πρόσφατα.Εμφανίστηκε σε πολλές άλλες διαφημιστικές καμπάνιες, επίσης, όπως του Tom Ford.

    Έφτασε να είναι μια guest κριτής στο Top Model της Δανίας. Είναι αγαπημένοι με τον αδελφό της, Oliver. Όπως είναι αναμενόμενο, γυμνάζεται πάρα πολύ. Όταν δεν κάνει modeling, της αρέσει να διασκεδάζει. Αλλά ξοδεύει πολύ χρόνο υποστηρίζοντας τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων. Προώθησε το «Gayby Baby», ένα ντοκιμαντέρ που προωθεί την ισότητα του γάμου.

    «Ελπίζω ότι μια μέρα η έννοια της λέξης «οικογένεια» θα σημαίνει κάτι περισσότερο από το παραδοσιακό straight ζευγάρι με δύο παιδιά και ένα σπίτι με ένα λευκό φράχτη», είπε στον αντιπρόεδρο του i-D. «Για μένα, η οικογένεια είναι μια ομάδα ανθρώπων που δεσμεύονται από αγάπη! Η αγάπη είναι αυτό που κάνει μια οικογένεια».

    Έδωσε μια συμβουλή για τα νέα μοντέλα στο «Buzzfeed»  – και μια εξομολόγηση για το πώς γίνεται «hangry».

    «Και μην παραπονιέστε μπροστά στους σχεδιαστές επειδή εργάζονται τόσο σκληρά – όλοι βάζουν τα δυνατά τους. Εγώ είμαι ο τύπος «hangry». Όταν πεινάω (hungry), τότε θυμώνω (angry). Γι’ αυτό έχω πάντα έχω σνακ στην τσάντα μου».

    Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Marketing, Ed Razek της έστειλε λουλούδια, όταν η εταιρεία ανακοίνωσε ότι μόλις επιλέχθηκε για Άγγελος. Είναι σαφές ότι αυτό είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Είναι προφανές ότι αυτό το μοντέλο πηγαίνει σε διάφορα μέρη, και όταν είσαι Άγγελος σίγουρα βοηθάει.



    ΣΧΟΛΙΑ