ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο well established Παπαδρόσος, ο compatible Χατζηνικολάου, η Κοσιώνη που έρχεται, η προστασία της Φλυτζάνη και το άδειο γραφείο της Σίας, τι τρέχει με Οικονόμου – Παυλόπουλο και το «παιχνίδι» του Αλαφούζου
Στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και την Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε ο Αντώνης Σρόιτερ και μίλησε όχι μόνο για την επαγγελματική ζωή του αλλά και την προσωπική, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν τα όσα είπε για τις κόρες του.
«Με τα δικά μου κορίτσια παίζουμε ξύλο, όχι με κούκλες. Παίζουμε καράτε, μπάλα, έχουν μπερδευτεί οι ρόλοι λίγο. Προς το παρόν είναι λίγο κορίτσια – αγόρια μες στο σπίτι. Είμαι από τους μπαμπάδες που λένε πως στα δεκατρία θα κλείσουν τις κόρες στο μοναστήρι. Βλέπω κάτι ανησυχητικά πράγματα που συμβαίνουν στα σχολεία, οπότε το όριο ηλικίας πέφτει, η μονή είναι έτοιμη. Θα είμαι καχύποπτος και καταπιεστικός με τα υποψήφια φλερτ πιστεύω.
Βέβαια, μιλώντας με ανθρώπους και φίλους που έχουν μεγαλύτερα παιδιά από μένα, μου είπαν ότι η ζωή διδάσκει στην πορεία πως συμβιβάζεσαι και είσαι υποχρεωμένος να συμβιβαστείς, γιατί πάρα πολύ απλά, την κατάσταση δεν την ελέγχεις, ξεφεύγει από τα δικά σου χέρια. Και αν το πάρεις όλο αυτό με τσαμπουκά βγαίνεις χαμένος».
«Ακούω όλα αυτά τα “γνώρισε τον φίλο της κόρης σου και φέρε τον σπίτι να τον έχεις από κοντά κλπ”. Και λέω “τι είναι αυτά που λέτε”; Δε ξέρω, τι να σου πω; Τα Μετέωρα εξακολουθούν να μου φαίνονται η καλύτερη λύση. Σε αυτή τη φάση που τα παιδιά είναι πολύ μικρά, είμαι εγώ πιο αυστηρός από τη μαμά τους», σημείωσε ο Αντώνης Σρόιτερ.
https://www.youtube.com/watch?v=ttmnkB-Dtco&feature=emb_title
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- YΠEN και ΕΥΑΘ υπογράφουν για το δίκτυο ύδρευσης Πεύκων και Χορτιάτη στη Θεσσαλονίκη (live)
- European Dynamics και Viva.com: Αναλαμβάνουν το Σύστημα Πληρωμών του Μηχανισμού Συνοριακής Προσαρμογής Άνθρακα της ΕΕ
- Χρυσοχοΐδης για Marfin: «Μυθεύματα» πως προχώρησε η έρευνα επειδή ήρθε κάποιο email
- Σπίρτζης: Δεν αποδέχεται την κοινοβουλευτική έδρα του Καραμέρου στον ΣΥΡΙΖΑ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.