ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θυμό και αρνητικά σχόλια έχει προκαλέσει η συνέντευξη που παραχώρησε ο Μάνος Παπαγιάννης στην Φαίη Σκορδά, στην οποία υποστηρίζει ότι εκείνος είναι το θύμα του περιστατικού με την Σοφία Παυλίδου.
Την ώρα που ο γνωστός ηθοποιός παρουσίαζε την δική του εκδοχή της ιστορίας, η Κόνι Μεταξά, η οποία πρωταγωνιστεί και εκείνη στην παράσταση «Πετάει, Πετάει» και ήταν μπροστά στο όλο σκηνικό ανέβασε στο Instagram φωτογραφία με μήνυμα για την βία κατά των γυναικών.
Μάλιστα, λίγο αργότερα, η Κόνι ανέβασε μια γυμνόστηθη φωτογραφία της, με γυρισμένη πλάτη, ρωτώντας αν είμαστε έτοιμοι για τη γυμνή αλήθεια.
https://www.instagram.com/p/BeDIL1nnI8E/
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απάντηση Μ.Παπαγιάννη: Δεν έπρεπε να σηκώσει χέρι η Σοφία πάνω μου (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η φωτογράφιση που έγινε viral: Μαμάδες ποζάρουν αλά Κιμ Καρντάσιαν (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γνωρίστε την Ελληνίδα μούσα του οίκου Chloé (pics)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κώστας Παπαγιάννης (Novartis): Το 97% των δεδομένων υγείας παραμένει αναξιοποίητο – Το νέο στοίχημα της εταιρείας
- Νίκος Παπαθανάσης στο mononews: Η Ελλάδα δεν θα απολέσει ούτε ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης – Τέλος Μαΐου ξεκινά το νέο «Ανακαινίζω»
- Ο Τσίπρας και το πολιτικό σύνδρομο της Στοκχόλμης
- Οι ιταλικές φρεγάτες Bergamini, οι γαλλικές FDI, η μάχη για τα νέα υποβρύχια και η προμήθεια μεταγωγικών



Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.