• LIFE&STYLE

    Αντέλ: Η φανερά αδυνατισμένη τραγουδίστρια με κολάν στο γυμναστήριο

    • NewsRoom


    H Αντέλ φαίνεται πως έβαλε «fitness goals» για το νέο έτος και από τις φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει τον τελευταίο καιρό, η ίδια φαίνεται πως έχει χάσει μέχρι και 45 κιλά!

    Η επιτυχημένη και «φρέσκο-χωρισμένη» Αντέλ φωτογραφήθηκε αυτήν την εβδομάδα στους δρόμους του Λος Άντζελες λίγο πριν μπει στο γυμναστήριο. Η ίδια απαθανατίστηκε φορώντας ένα μονόχρωμο αθλητικό σύνολο που διέγραφε την φανερά αδυνατισμένη σιλουέτα της. Το αθλητικό σύνολο της αποτελούνταν από μαύρο κολάν, αθλητικό top της Adidas, καπέλο bucket από τη Nike και ασορτί μαύρα αθλητικά παπούτσια.

    Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η τραγουδίστρια προσπαθεί να βελτιώσει την υγεία της προκειμένου να είναι όσο καλύτερη μητέρα γίνεται για το γιο της, Άντζελο Άντκις. «Είναι εύκολο να επικεντρωθεί στην εξωτερική μεταμόρφωσή της, αλλά πρόκειται για κάτι πολύ μεγαλύτερο», αναφέρει πηγή από το στενό φιλικό της περιβάλλον, «Έφτασε σε ένα σημείο που δεν ένιωθε καλά. Ήξερε ότι έπρεπε να αλλάξει κάτι, γιατί θέλει να είναι όσο το δυνατόν πιο υγιής μαμά».



    ΣΧΟΛΙΑ