• LIFE&STYLE

    Άννα Μαρία: Η Κάτια να φάει την σκόνη μου στον τελικό του GNTM! (video)

    • NewsRoom

    Άννα Μαρία Ηλιάδου


    Αμέσως μετά την αποχώρηση της Μαρίας Μιχαλοπούλου και λίγο πριν τον τελικό του GNTM 2, τα μοντέλα μίλησαν για τον ανταγωνισμό που υπάρχει μέσα στο παιχνίδι.

    Η Άννα Μαρία Ηλιάδου, η Κάτια Ταραμπάνκο και η Κέισι Μίζιου είναι τα τρία κορίτσια που κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να φτάσουν μέχρι τον μεγάλο τελικό.

    Η Κάτια σχολίασε την αποχώρηση της Μαρίας λέγοντας στην κάμερα της εκπομπής των «Κου Κου» ότι βλέποντας τις λήψεις της, ήταν αναμενόμενο να είναι εκείνη που θα φύγει από τον διαγωνισμό.

    Από την άλλη η Κέισι αναφέρθηκε στην Κάτια, υποστηρίζοντας ότι είναι καλή αλλά της λείπει το συναίσθημα και το πάθος που χρειάζεται.

    Η Άννα Μαρία μίλησε επίσης για την Κάτια, για την οποία όπως έχει δείξει δεν τρέφει ιδιαίτερη συμπάθεια:

    «Στα δικά μου μάτια δεν μπορώ να δω την Κάτια νικήτρια. Αν την δω να κερδίζει το GNTM θα ξενερώσω, τι να κάνω; Είμαι εγώ και η Κέισι και θα κερδίσει η Κάτια;».

    Όταν, δε, η δημοσιογράφος ρώτησε τη νεαρή διαγωνιζόμενη πως θα νιώσει όταν βρεθούν στον τελικό οι φίλες της Κάτιας για να την υποστηρίξουν, αναρωτήθηκε αυθόρμητα:

    «Ποιες φίλες της; Πιστεύεις ότι ήταν φίλες της όντως; Η Μαρτίνα ήταν φίλη της, που την έκραζε; Την Άννα την έκανε παρέα κατ’ εμέ, έτσι, για να έχει παρέα!».

    Μάλιστα, η Άννα Μαρία δήλωσε:

    «Η Κάτια δεν περίμενε ότι θα φτάσω στον τελικό και έφτασα. Να φάει λίγο τη σκόνη μου τώρα να δω κάτι!».

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ