• LIFE&STYLE

    Άννα Κορακάκη: Το ξεχωριστό πάρτι για τα γενέθλιά της από την καραντίνα

    • NewsRoom


    Με ένα ιδιαίτερα ξεχωριστό πάρτι γιόρτασε τα 24 γενέθλιά της, η Άννα Κορακάκη, εν μέσω της πανδημίας.

    Παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια εξαιτίας της νέας νόσου, οι φίλοι της βρέθηκαν από απόσταση… κοντά της. Φορώντας μάσκες και κρατώντας αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ τους, ευχήθηκαν τα «χρόνια πολλά» από τον δρόμο, ενώ η Ολυμπιονίκης στη σκοποβολή βρισκόταν στο μπαλκόνι της.

    Δεν έλειπε η τούρτα γενεθλίων, η οποία ήταν μέσα στο θέμα των ημερών.

    Η ζαχαρόπαστα που έντυσε την βάση της τούρτας ήταν φτιαγμένη από μια χειρουργική μάσκα, ένα τεστ για τον κορωνοϊό, το logo του «Μένουμε Σπίτι», αλλά και από τον ίδιο τον… κορονοϊό.

    Τα δώρα που έλαβε από τους φίλους της ήταν ένα κουτί με αντισηπτικά μαντηλάκια, μάσκες, απολυμαντικά, χαρτί υγείας και υλικά για συνταγές, όπως αλεύρι και σοκολάτες!

    Εικόνες από το πάρτι ανέβασε η Άννα Κορακάκη στο λογαριασμό της στο Instagram:

    «Αυτά τα γενέθλια θα μου μείνουν αξέχαστα, κυρίως γιατί κατάλαβα γι’ ακόμη μία φορά ότι τα άτομα που σ’αγαπάνε αληθινά, θα βρουν πάντα τον τρόπο να σου το δείξουν, ανεξαρτήτως συνθηκών!

    Όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες, η φαντασία των αγαπημένων μου προσαρμόστηκε στις συνθήκες των ημερών και έφερε ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη και την ψυχή μου!!!

    Η ευχή πριν σβήσω τα κεράκια είμαι αισιόδοξη ότι θα πραγματοποιηθεί, αλλά πρέπει να την κρατήσω μυστική…

    Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για τις ευχές και την αγάπη σας & σας εύχομαι με τη σειρά μου υγεία και δύναμη σε εσάς και τις οικογένειές σας!»

    Δείτε φωτογραφίες:

    View this post on Instagram

    Αυτά τα γενέθλια θα μου μείνουν αξέχαστα, κυρίως γιατί κατάλαβα γι’ ακόμη μία φορά ότι τα άτομα που σ’αγαπάνε αληθινά, θα βρουν πάντα τον τρόπο να σου το δείξουν, ανεξαρτήτως συνθηκών!💙 Όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες, η φαντασία των αγαπημένων μου προσαρμόστηκε στις συνθήκες των ημερών και έφερε ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη και την ψυχή μου!!! Η ευχή πριν σβήσω τα κεράκια είμαι αισιόδοξη ότι θα πραγματοποιηθεί, αλλά πρέπει να την κρατήσω μυστική…🤫 Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για τις ευχές και την αγάπη σας & σας εύχομαι με τη σειρά μου υγεία και δύναμη σε εσάς και τις οικογένειές σας! #birthday #coronathemedcake #happyaries #welcome24 #blessed #birthdaygirl🦋

    A post shared by Anna Korakaki (@annakorakaki) on



    ΣΧΟΛΙΑ