• LIFE&STYLE

    Άννα Κορακάκη: Με κοιλιακούς φέτες στο Ρίο

    • NewsRoom
    Κορακάκη

    Άννα Κορακάκη, χρυσή Ολυμπιονίκης στη σκοποβολή


    Το απόλυτο summer body goals αποδεικνύει ότι είναι η Άννα Κορακάκη με τις φωτογραφίες που ανέβασε πρόσφατα στο Instagram από μία παραλία του Ρίο στην Βραζιλία.

    Η Ολυμπιονίκης με δυναμισμό, αποφασιστικότητα, συγκέντρωση και σκληρή προπόνηση, σημειώνει την μία επιτυχία μετά την άλλη στην σκοποβολή, ενώ έχει χτίσει ένα εντυπωσιακό σώμα που οι περισσότερες γυναίκες θα ήθελαν.

    Με το καλοκαίρι να έχει φτάσει επίσημα στο τέλος του και με τον περισσότερο κόσμο να έχει επιστρέψει στην ρουτίνα, ίσως μία καλή κίνηση θα ήταν να προσθέσουμε την άσκηση στη ζωή μας.

    Οι φωτογραφίες της Άννας Κορακάκη σίγουρα μπορούν να αποτελέσουν έμπνευση και να μας παρακινήσουν να ξεκινήσουμε από τώρα για το επόμενο καλοκαίρι!

    Η Ολυμπιονίκης αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Βραζιλία για το Παγκόσμιο Κύπελλο Σκοποβολής. Μαζί της είναι ο αδελφός της, Διονύσης, αλλά και ο πατέρας και προπονητής της.

    Αν και δεν κατάφερε να κερδίσει κάποιο μετάλλιο αυτή τη φορά, η αθλήτρια δήλωσε ικανοποιημένη με την απόδοσή της, κατακτώντας την 7η θέση, ενώ προϊδέασε τους θαυμαστές της για χαρμόσυνα νέα που θα ανακοινώσει σε λίγες ημέρες.

    Η Άννα Κορακάκη με τον αδελφό της, Διονύση Κορακάκη
    Η Άννα Κορακάκη με τον αδελφό της, Διονύση Κορακάκη

    Καλό μήνα σε όλους από Βραζιλία, όπου λαμβάνει χώρα το τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο της χρονιάς!Οι αγώνες μου…

    Posted by Anna Korakaki on Sunday, September 1, 2019



    ΣΧΟΛΙΑ