Στα… χνάρια της μαμάς του ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος, ανέβασε και εκείνος μία φωτογραφία φωτογραφία με το χριστουγεννιάτικο δέντρο.
Με 3 φωτογραφίες το βράδυ του Σαββάτου η Ελένη Μενεγάκη έδειξε στους φίλους της και θαυμαστές της το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε με τη βοήθεια του διακοσμητή Γιάννη.
Η Ελένη είχε ανεβάσει τρεις φωτογραφίες, με τις κόρες της και τους φίλους τους αλλά και μία με την ίδια αγκαλιά με τον Ματέο, αλλά έλειπε ο Άγγελος Λάτσιος ο οποίος ήταν με τον μπαμπά του Γιάννη!
Έτσι όταν ο Άγγελος πήγε στο σπίτι, έκατσε και εκείνος μπροστά στο μεγάλο δέντρο και η μαμά του τον έβγαλε φωτογραφία!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πριγκιπικοί καυγάδες για τα μάτια της Μέγκαν
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Ράδιο Αρβύλα”: Ο Κιούσης εύχεται χρόνια πολλά στην κόρη του και ο Κανάκης το… σχολιάζει! (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Bitcoin ETFs: Προς μηνιαίο ρεκόρ εκροών στις ΗΠΑ – Πάνω από 4,1 δισ. δολάρια απέσυραν οι επενδυτές τον Ιούνιο
- Εντυπωσιακό ντεμπούτο της Alphabet στον Dow Jones – Άνοδος 4,77%
- Ιράν: Αποκλειστικά από εμάς η αποναρκοθέτηση των Στενών του Ορμούζ
- Καλλιθέα: Προφυλακίστηκαν ο δράστης και άλλοι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 15χρονου

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.