• LIFE&STYLE

    Ανεξήγητο φαινόμενο- Το κορίτσι που δακρύζει αίμα


    Σοκάρουν οι φωτογραφίες που ανέβασε η νεαρή Βρετανίδα που αιμορραγεί από διάφορα σημεία του σώματος της χωρίς να πάσχει από κάποια ασθένεια. Η νεαρή κοπέλα άρχισε ξαφνικά να αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο πρόβλημα από το καλοκαίρι που ξεκίνησε να αιμορραγεί από τα αυτιά. Σήμερα όμως η κοπέλα φαίνεται να υποφέρει από αιμορραγία και σε άλλα μέρη του σώματος της, όπως τα μάτια, την μύτη, τη γλώσσα, το κρανίο μέχρι και από τις άκρες των δαχτύλων της. Ο λόγος της παράξενης αιμορραγίας της παραμένει ακόμη ένα άλυτο μυστήριο καθώς οι επιστήμονες φέρονται αδύναμοι στο να εξηγήσουν την αιτία του προβλήματος της.

    Η 17χρονη κοπέλα υποφέρει από την παράξενη αυτή ασθένεια, η οποία την έχει καταβάλλει πλήρως καθώς εκτός των συμπτωμάτων της ανεξήγητης αιμορραγίας υποφέρει και από επίπονες ημικρανίες που δυσχαιρένουν ακόμη περισσότερο την κατάσταση της υγείας της.

    Η ίδια ακόμη ομολογεί ότι η κατάσταση την έχει οδηγήσει και σε πλήρη εγκλεισμό της στο σπίτι καθώς σε οποιαδήποτε ανύποπτη στιγμή μπορεί να αρχίσει να αιμορραγεί. Ενώ ακόμα δεν έχει βρει την αιτία και άρα την θεραπεία της κατάστασης αυτής, προσπαθεί να μιλήσει δημόσια για το πρόβλημα υγείας της ελπίζοντας σε κάποια απρόσμενη λύση από την κόσμο.

    Όπως εξομολογείται η μικρή Harvey, ένα πρωινό του 2013 είδε σταγόνες αίματος στο μαξιλάρι της τρέχοντας έντρομη στους γονείς της οι οποίοι αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο. Από την στιγμή εκείνη η κατάσταση αυτή έχει γίνει πια μια άσχημη πραγματικότητα με τελευταίο το περιστατικό που είδε να βγάζει αίμα και από μέρος του κεφαλιού της.

    Η κοπέλα έχει υποστεί όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, για εύρεση της ύπαρξης κάποιο πιθανού καρκίνου ή άλλων παρόμοιων ασθενειών, όμως όλα τα αποτελέσματα των εξετάσεων της βγαίνουν αρνητικά, με αποτέλεσμα την άγνοια των γιατρών για την αιτία του προβλήματός της.

    Στην αρχή οι γιατροί θεώρησαν ότι το πρόβλημα πιθανόν να ήταν αποτέλεσμα κακής διατροφής και της παρείχαν με ειδική διατροφή μειωμένη σε πολλά είδη γαλακτοκομικών καθώς και άλλων ζωικών συστατικών. Η λύση βέβαια δεν ήταν αυτή καθώς το πρόβλημα συνεχιζόταν.

    Όπως αναφέρει η μητέρα της κοπέλας, οι ίδιοι οι γονείς φαίνονται απελπισμένοι με την ανικανότητα των γιατρών να ανακαλύψουν της αιτία του προβλήματος που αντιμετωπίζει η κόρης τους και γνωστοποιούν την ιστορία αυτή με την ελπίδα να βρεθεί κάποιος επιστήμονας που να προτείνει μια λύση για το πρόβλημα.

    Στο παρελθόν υπήρξαν και άλλα περιστατικά ατόμων, τα οποία είχαν παρόμοια συμπτώματα, κανένα όμως δεν ήταν ακριβώς το ίδιο με το πρόβλημα της νεαρής Βρετανίδας. Για παράδειγμα το περιστατικό που συνέβη έξι χρόνια νωρίτερα στο Tennessee των Η.Π.Α, αφορούσε τον 15χρονο Calvino Inman, ο οποίος “έκλαιγε αίμα” πέντε φορές την ημέρα. Η διαφορά με την κατάσταση της νεαρής Harvey είναι ότι η ίδια βγάζει αίμα και από άλλα σημεία του σώματος της και φέρει ακόμη σημάδια από μελανιές. Όπως και το περιστατικό μιας 13 χρόνης κοπέλας από την Ινδία η οποία υπέφερε από κάποιος είδος αιματολογικής ανωμαλίας που είχε ως αποτέλεσμα να βγάζει αίμα από το δέρμα της χωρίς να έχει καν χυθεί.

    Τέλος το πρόβλημα της μικρής φαίνεται ότι δεν έχει να κάνει ούτε με το αναπαραγωγικά της όργανα, καθώς τα συμπτώματα της αυξάνονται κατά την διάρκεια της έμμηνης ρύσης χωρίς ωστόσο οι εξετάσεις της να φανερώνουν ότι έχει κάποιο σχετικό πρόβλημα.

    Διαβάστε ακόμη:

    Οι επιστήμονες αποκαλύπτουν: Τι κοινό έχουν τα άτομα με μπλε μάτια (Video)



    ΣΧΟΛΙΑ