• LIFE&STYLE

    Ανατροπή στο Survivor: Ποιοι πρώην παίκτες εισέβαλαν στο ριάλιτι

    survivor

    survivor


    Μια ακόμη έκπληξη περίμενε τους παίκτες του φετινού Survivor Ελλάδα – Τουρκία, που αυτή τη φορά κλήθηκαν να υποδεχτούν και να αντιμετωπίσουν μια νέα, αλλά γνώριμη, ταυτόχρονα, ομάδα.

    Στο σύντομο επεισόδιο του Σαββάτου, ο Σάκης Τανιμανίδης βρέθηκε με τους παίκτες του φετινού παιχνιδιού και τους επιφύλασσε μια έκπληξη. Ο παρουσιαστής ζήτησε από τους παίκτες να παραταχθούν όλη από τη μία πλευρά, με σκοπό να μπορέσουν, στην άλλη πλευρά, να υποδεχτούν κάποιους απρόσμενους παίκτες. Όπως εξήγησε ο Έλληνας παρουσιαστής, οι νέοι αυτοί παίκτες αποτελούν μια ειδική ομάδα, που συστάθηκε για έναν εξίσου ειδικό αγώνα για την συγκεκριμένη ημέρα. Μετά από αυτή τη μικρή εισαγωγή, ο Σάκης Τανιμανίδης ζήτησε από όλους τους παίκτες να γυρίσουν από την άλλη πλευρά και να περιμένουν σινιάλο του. Οι μυστηριώδεις παίκτες εισέβαλαν στο χώρο και λίγο αργότερα αποκαλύφθηκε η ταυτότητά τους.

    Πρόκειται για παλαίμαχους παίκτες από τους προηγούμενους κύκλους του ριάλιτι επιβίωσης, τόσο από το τουρκικό, όσο και από το ελληνικό Survivor. Μάλιστα, σε ό,τι αφορά τα «ελληνικά μέλη» της ειδικής ομάδας, εμφανίστηκαν οι πολύ γνωστοί στους τηλεθεατές του παιχνιδιού, Γιάννης Τσίλης, Μελίνα Μεταξά, Εύη Σαλταφερίδου, Πάνος Θεοδώρου και Σώζοντας Παλαίστρος-Χάρος.

    Οι φετινοί παίκτες αντέδρασαν έντονα όταν αντίκρισαν την ειδική ομάδα που θα έπρεπε να ανταγωνιστούν. Όλοι χειροκρότησαν όταν τους είδαν, ενώ η χαρά των πρώην παικτών δεν κρυβόταν.

    Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όσα είπε ο Σάκης για τη νέα ομάδα:

     



    ΣΧΟΛΙΑ