Η Εύα Αντωνοπούλου θα συνεχίσει να ανήκει στο δυναμικό του ΣΚΑΪ για τα επόμενα δύο χρόνια, κλείνοντας ήδη 11 χρόνια πετυχημένης πορείας στο ενημερωτικό τμήμα του ΣΚΑΪ, ως παρουσιάστρια δελτίων ειδήσεων και εκπομπών.
Ο σταθμός ανανεώνει το συμβόλαιο συνεργασίας με την Εύα Αντωνοπούλου, η οποία παρουσιάζει τα 4 τελευταία χρόνια το πρώτο σε τηλεθέαση δελτίο ειδήσεων στη μεσημβρινή ζώνη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος: Συνελήφθη 55χρονος με πάνω από 2,8 κιλά κοκαΐνης
- Ισραήλ: Αποδέχεται πλήρως το σχέδιο του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για την αποστολή βοήθειας στη Γάζα
- Συνάντηση Μητσοτάκη-Μελόνι: Ευρωπαϊκή ανταγωνιστικότητα και άμυνα, περιφερειακά ζητήματα και μεταναστευτικό στην ατζέντα
- Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Αυτοκινητιστών Ταξί: Υπέρ της πρότασης Κυρανάκη για τα νυχτερινά δρομολόγια
