• LIFE&STYLE

    Amazon: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της σειράς για την ταραχώδη ζωή του Μαραντόνα

    • NewsRoom

    Ντιέγκο Μαραντόνα


    Η Amazon σε συνεργασία με τη μεξικανική εταιρεία παραγωγής BTF Media ετοιμάζει μία σειρά αφιερωμένη στη ζωή του «θρύλου» των γηπέδων, Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα με τίτλο «Sueno Bendito»/ «Ευλογημένο Όνειρο».

    Τα γυρίσματα ξεκίνησαν την Δευτέρα στο Μπουένος Άιρες με πρωταγωνιστές τους Αργεντίνους ηθοποιούς Νασαρένο Κασέρο, Χουάν Παλομίνο και Νικόλας Γκόλντσμιντ οι οποίοι θα ενσαρκώσουν τον Μαραντόνα σε διαφορετικά στάδια της ζωής του.

    Αυτή είναι η πρώτη σειρά για τον πρώην πρωταθλητή που σήμερα είναι προπονητής στο Μεξικό της ομάδας Ντοράντος ντε Σιναλόα. Πρόκειται για μια ταραχώδη ζωή γεμάτη σκάνδαλα, ναρκωτικά και ντόπινγκ.

    «Είναι μια βιογραφική σειρά, διάρκειας μιας ώρας, που θα επανέλθει στους θριάμβους και στις προκλήσεις του θρυλικού αυτού ποδοσφαιριστή, στις σημαντικές στιγμές της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας και της προσωπικής του ζωής», είχε ανακοινώσει νωρίτερα η Amazon Prime Video, πλατφορμά στην οποία και θα μεταδοθεί η σειρά.

    Η πρώτη σκηνή δείχνει τον Μαραντόνα να κάνει υπερβολική χρήση ναρκωτικών μέσα σε μια έπαυλη στο παραθαλάσσιο θέρετρο Πούντα ντελ Εστε, ελκυστικό προορισμό των διασημοτήτων της Αργεντινής.

    Η πρώην σύζυγός του Κλαούντια Βιγιαφάνε, με την οποία ο 58χρονος Μαραντόνα είναι αντίδικος εδώ και χρόνια, εξέφρασε τις επιφυλάξεις της για το περιεχόμενο της σειράς. «Είδα τη δική τους εκδοχή, που ο Ντιέγκο είναι νοσηρός … και τα λοιπά. Αν το αφήγημα δεν περιγράφει αυτά που εγώ έζησα, τότε σίγουρα θα διηγηθώ τη δική μου εκδοχή των γεγονότων», προειδοποίησε.

    Σκηνοθέτης της σειράς είναι ο Εμίρ Κουστουρίτσα ο οποίος είχε γυρίσει ένα ντοκιμαντέρ για τον Μαραντόνα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σε άθλια κατάσταση ο Μαραντόνα on camera

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το Netflix προειδοποιεί: Μην δείτε μόνοι σας το ντοκιμαντέρ για τον κατά συρροή δολοφόνο Ted Bundy

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Οριστικός χωρισμός για τη Νικολέττα Ράλλη και τον Γιώργο Μαυρίδη (video)



    ΣΧΟΛΙΑ