• LIFE&STYLE

    Αμαλία Κωστοπούλου: Πώς προχωρά η κατάσταση της υγείας της – Η πρώτη ανάρτηση στο Instagram μετά το σοβαρό τροχαίο

    Αμαλία Κωστοπούλου

    Αμαλία Κωστοπούλου


    Όλο και καλύτερα φαίνεται πως προχωρά η κατάσταση της υγείας της Αμαλίας Κωστοπούλου, της κόρης του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού, μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε.

    Η ίδια, μάλιστα, καθώς βρίσκεται πλέον σε καλή κατάσταση, έκανε και την πρώτη της ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

    Όπως έγινε γνωστό, πριν από μερικές μέρες, η μεγάλη κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου είχε ένα σοβαρό τροχαίο. Καθώς η Αμαλία Κωστοπούλου οδηγούσε το αυτοκίνητό της στο Λος Άντζελες, οδηγός διερχόμενου αυτοκινήτου παραβίασε το STOP και έπεσε πάνω της, με αποτέλεσμα το αμάξι της να αναποδογυρίσει πολλές φορές.

    Μέσα από το Πρωινό, ο Άρης Καβατζίκης είχε αποκαλύψει πώς η 23χρονη υπεβλήθη σε δύο σοβαρά χειρουργεία. Επικαλούμενος ασφαλείς πληροφορίες, μάλιστα, επεσήμανε ότι ευτυχώς η όμορφη κοπέλα θα μπορέσει να περπατήσει ξανά, παρά τους αρχικούς φόβους και ότι βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης, έχοντας στο πλευρό της την μητέρα της, η οποία αναχώρησε για την Αμερική αμέσως μόλις έμαθε για το τροχαίο.

    Στην πρώτη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Αμαλία Κωστοπούλου δημοσίευσε ένα Instastory, δείχνοντας στους followers της πώς περνάει τον χρόνο της όσο αναρρώνει. Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε, η Αμαλία διαβάζει το βιβλίο «Ο Προφήτης», ανυπομονώντας να γίνει εντελώς καλά και να επιστρέψει στο σπίτι της.



    ΣΧΟΛΙΑ