• LIFE&STYLE

    Αμαλία Κωστοπούλου: Με ποιον υποδέχθηκε το 2020

    • NewsRoom

    Αμαλία Κωστοπούλου


    Στενή φιλική σχέση φαίνεται φαίνεται πως μοιράζονται τα μεγαλύτερα παιδιά των Τζένης Μπαλατσινού- Πέτρου Κωστόπουλου και Ελένης Μενεγάκη- Γιάννη Λάτσιου.

    Μαζί πέρασαν την Πρωτοχρονιά, όπως φαίνεται από τις πολυάριθμες φωτογραφίες που δημοσίευσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, Άγγελος Λάτσιος και η μεγάλη κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου, Αμαλία Κωστοπούλου.

    Η Αμαλία Κωστόπουλου δεν σταμάτησε να δημοσιεύει φωτογραφίες στα social media, όπου απεικονίζεται η ίδια παρέα με τον Άγγελο Λάτσιο σε βραδινή τους έξοδο. Μάλιστα, σε μία από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε, η Αμαλία Κωστοπούλου χαρακτήρισε τον γιο της Ελένης Μενεγάκη «πολύ hot», ενώ σε άλλη δημοσίευση, η όμορφη κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου έγραψε τη λεζάντα «Fam», εννοώντας «Family», δηλαδή οικογένεια, αποκαλύπτοντας με αυτό τον τρόπο τη σχέση που μοιράζονται τα δύο παιδιά.

    Άγγελος Λάτσιος και Αμαλία Κωστοπούλου

    Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ίδια παρέα βρισκόταν και ο Άρης Αργυρόπουλος, ο γιος της Μαρίας Μπακοδήμου και του Δημήτρη Αργυρόπουλου, που έδειχνε να περνά υπέροχα και να διασκεδάζει με τους φίλους του.

    Οι δυο τους έκαναν ρεβεγιόν σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ενώ αργότερα διασκέδασαν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται ο Σάκης Ρουβάς, η Έλενα Παπαρίζου και ο Στέλιος Ρόκκος.

    Η δημοσίευση της Αμαλίας Κωστοπούλου για τον Άγγελο Λάτσιο

    Αν και ο Αγγελος Λάτσιος είχε ταξιδέψει με τη μητέρα του και τα υπόλοιπα αδέλφια του σε εξωτικό προορισμό για τα Χριστούγεννα, επέστρεψε για να κάνει Πρωτοχρονιά με την παρέα του.

    Ντυμένος με ένα λευκό πουκάμισο και μαύρο σακάκι, δεν άφησε λεπτό μόνη τη μεγάλη κόρη της Τζένης Μπαλατσινού. Η Αμαλία Κωστοπούλου ήταν και αυτή άκρως εντυπωσιακή, με ένα λεοπάρ στενό φόρεμα με λεπτές τιράντες, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στα social media.

    Αμαλία Κωστοπούλου

    Υπενθυμίζεται ότι Πέτρος Κωστόπουλος και Ελένη Μενεγάκη είναι κουμπάροι, γεγονός που εξηγεί και τη στενή σχέση των δύο παιδιών.

    Αμαλία Κωστοπούλου



    ΣΧΟΛΙΑ