• LIFE&STYLE

    Αλεξία Βαρδινογιάννη: Έκλεψε την παράσταση με σακάκι από τη νέα κολεξιόν της Μαριάννας Γουλανδρή

    • NewsRoom

    Ζανέτ Καλαντζάκου Τσατσαρώνη-Αλεξία Βαρδινογιάννη


    Μία βραδιά γεμάτη λάμψη, τραγούδι και συγκίνηση πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

    Απόλυτη πρωταγωνίστρια της βραδιάς ήταν η Μαρινέλλα, που αποτέλεσε και το τιμώμενο πρόσωπο, στο πλαίσιο της εκδήλωσης του Σωματείου ΕΛΠΙΔΑ, για το οποίο και έδωσε μία ειδική συναυλία.

    Η αγαπημένη ερμηνεύτρια παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία μία ιδιαίτερη παράσταση με τίτλο «Ο Μύθος», παρουσιάζοντας διαχρονικές επιτυχίες της και μάγεψε το κοινό με την ερμηνεία και τη σκηνική της παρουσία.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι η παράσταση ήταν sold out, ενώ προγραμματίζεται μάλιστα να επαναληφθεί στις 17 Φεβρουαρίου.

    Μέρος των εσόδων θα διατεθούν για τους σκοπούς του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», που γιορτάζει φέτος 30 χρόνια προσφοράς στα παιδιά και σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Η πρόεδρος του συλλόγου κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη τίμησε με την παρουσία της, την εκδήλωση.

    Το παρών στην βραδιά που αφιερώθηκε στην Μαρινέλλα έδωσε πλήθος επωνύμων. Με κύρια παρουσία αυτή της ιδρύτριας του Σωματείου, Μαριάννας Βαρδινογιάννη, στην εκδήλωση παρευρέθησαν, μεταξύ άλλων, οι Λάκης Λαζόπουλος, Σταμάτης Φασουλής, Γιώργος Θεοφάνους, Ήβη Αδάμου, Μιχάλης Κουινέλης, Ζωζώ Σαπουντζάκη, Κώστας Μακεδόνας και άλλοι.

    Ζανέτ Καλαντζάκου Τσατσαρώνη-Αλεξία Βαρδινογιάννη
    Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους, ξεχώρισε η σύζυγος του Νίκου Β. Βαρδινογιάννη, Αλεξία.

    Η Αλεξία Αντσακλή-Βαρδινογιάννη ήταν μία από τις πιο κομψές παρουσίες της βραδιάς. Δεν παρέλειψε, μάλιστα, να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό, φορώντας ένα βελούδινο μαύρο σακάκι, συνδυασμένο με λευκό πουκάμισο και μαύρο παντελόνι.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι τo σακάκι της Αλεξίας Βαρδινογιάννη είναι σχεδιασμένο από την ανιψιά της, Μαριάννα Γουλανδρή, η οποία μάλιστα έκανε πρόσφατα γνωστό ότι ετοιμάζει τη δική της κολεξιόν, με ρούχα που έχουν σήμα κατατεθέν τα μάτια.

    Η Αλεξία είναι κόρη του Άρη Αντσακλή, καθηγητή Γυναικολογίας και Μαιευτικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, και της φωτογράφου Ζέτας Αντσακλή. Παντρεύτηκε στο Πόρτο Χέλι το 2009 τον Νίκο Βαρδινογιάννη, τρίτο γιο του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη.

    Έχει σπουδάσει Οικονομικά στο London School of Economics και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στο Management από το SDA Bocconi στο Μιλάνο.

    Στην ιστοσελίδα της, artflyer.net φιλοξενεί συνεντεύξεις που κάνει η ίδια, με σημαντικές προσωπικότητες του πολιτισμού, οι οποίοι φωτογραφίζονται στα σπίτια τους ή στον χώρο της εργασίας τους.



    ΣΧΟΛΙΑ