• LIFE&STYLE

    Αλέξανδρος Μπουρδούμης-Λένα Δροσάκη: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί!

    • NewsRoom
    μπουρδουμης-δροσακη

    Λένα Δροσάκη και Αλέξανδρος Μπουρδούμης Φωτογραφία: NDP Photo Agency


    Το πρώτο τους παιδί περιμένουν ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη, σύμφωνα με πληροφορίες.

    Η ταλαντούχα ηθοποιός αν και είχε συμφωνήσει να πρωταγωνιστήσει στη θεατρική παράσταση «Ματωμένος Γάμος», που πρόκειται να ανέβει στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά σε σκηνοθεσία του Νίκου Διαμάντη, σύμφωνα με την Real News, αποφάσισε να ακυρώσει τη συμμετοχή της, αφού διαπίστωσε ότι είναι έγκυος.

    Οι δύο ηθοποιοί μέχρι στιγμής δεν έχουν κάνει κάποια δήλωση. Άλλωστε, προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή.

    Ωστόσο, στις αρχές του χρόνου ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είχε εκφραστεί πολύ ρομαντικά για την αγαπημένη του δημοσιεύοντας στο Instagram ένα κολάζ με κοινές τους φωτογραφίες μαζί με ένα ποίημα του Γιώργου Σεφέρη:

    «Τέτοια ώρα πριν ένα χρόνο ξεκίνησα να σ΄ εύρω. Φανερώθηκες μέσα από ένα τίποτε-θυμάσαι; δεν μπορούσα να εξηγήσω από πού βγήκες. Ένας χρόνος και τι μαρτύριο. Σε θέλω. Ας ήσουν εδώ, ας παρουσιαζόσουν όπως εκείνη την αυγή κι ας με κάρφωναν έπειτα με τα εφτά καρφιά πάνω στα σανίδια του παραθύρου που είναι μπροστά μου..»

    Οι δυο τους είχαν περπατήσει το κόκκινο χαλί στο Φεστιβάλ Βενετίας, για την πρεμιέρα της ταινίας «Ενήλικοι στο Δωμάτιο», στην οποία ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ενσάρκωσε τον Αλέξη  Τσίπρα.

    Τη θέση της Λένας Δροσάκη στην παράσταση θα λάβει η ηθοποιός Ευγενία Δημητροπούλου, η οποία θα υποδυθεί τη «Νύφη».



    ΣΧΟΛΙΑ