• LIFE&STYLE

    Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Λένα Δροσάκη: Η συγκινητική πρόταση γάμου σε κατάμεστο νυχτερινό κέντρο

    • NewsRoom

    Λένα Δροσάκη – Αλέξανδρος Μπουρδούμης


    Μία στιγμή που η ηθοποιός θα θυμάται για πάντα

    Λίγες ημέρες αφότου έγινε γνωστό ότι η Λένα Δροσάκη είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, ο σύντροφός της, Αλέξανδρος Μπουρδούμης της έκανε πρόταση γάμου. Ο ηθοποιός επέλεξε την ημέρα των ερωτευμένων για να κάνει αυτή την ιδιαίτερη κίνηση προς την αγαπημένη του.

    Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, λοιπόν, και ενώ οι δυο τους διασκέδαζαν με παρέα στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά η Άννα Βίσση, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ανέβηκε στη σκηνή και, με την βοήθεια της τραγουδίστριας, έκανε στην Λένα Δροσάκη πρόταση γάμου, μέσα στο κατάμεστο από κόσμο κέντρο.

    Συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ανέβηκε στην σκηνή, πήρε το μικρόφωνο και γονάτισε μπροστά στην Λένα Δροσάκη, κάνοντάς της πρόταση γάμου . «Θα με παντρευτείς αγάπη μου;», την ρώτησε, υπό τους ήχους των ντραμς να παίζουν.

    Η Άννα Βίσση κάλεσε την Λένα Δροσάκη να σηκωθεί, με την ηθοποιό ξαφνιασμένη να δίνει ένα φιλί στον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, ο οποίος περίμενε να ακούσει την απάντησή της. «Δεν μου έχεις πει ακόμη το ναι;», την ρωτάει και τότε η ηθοποιός σπεύδει να του πει το πολυπόθητο «ναι», με τους θεατές να χειροκροτούν.

    Σημειώνεται ότι οι δύο ηθοποιοί είναι ζευγάρι εδώ και περίπου έναν χρόνο, κατά τον οποίον αρκετά συχνά δημοσιεύουν κοινές φωτογραφίες και εκφράζουν την αγάπη τους ο ένας στον άλλο. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι η ηθοποιός είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί.

    Σύμφωνα με την Real News, η ηθοποιός επρόκειτο να πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Ματωμένος Γάμος», που πρόκειται να ανέβει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, αλλά τελικά ακύρωσε την συμμετοχή της, λόγω του χαρμόσυνου γεγονότος.



    ΣΧΟΛΙΑ