• LIFE&STYLE

    Άκης Τσοχατζόπουλος: Η αγκαλιά της Βίκυς Σταμάτη και το αιχμηρό σχόλιο «Συγχώρεσέ τους, δεν ξέρουν τι κάνουν»

    • NewsRoom
    Βίκυ Σταμάτη και Άκης Τσοχατζόπουλος

    Βίκυ Σταμάτη και Άκης Τσοχατζόπουλος


    Η τρυφερή φωτογραφία και τα μηνύματα όλο νόημα

    Μία τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό της, Άκη Τσοχατζόπουλο ανέβασε η Βίκυ Σταμάτη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Η φωτογραφία απεικονίζει τους δυο τους αγκαλιά στο κρεβάτι του δωματίου τους, στο σπίτι τους. Η σύζυγος του πρώην υπουργού συνόδευσε την τρυφερή φωτογραφία με την φράση «Stay Strong».

    Ενδιαφέρον, όμως, παρουσιάζει η φράση που έγραψε η Βίκυ Σταμάτη πάνω στην φωτογραφία. Σε αυτήν, λέει «Συγχώρεσέ τους, δεν ξέρουν τι κάνουν», θέλοντας προφανώς να αφήσει αιχμές για τον τρόπο με τον οποίο έχει αντιμετωπιστεί τόσο η ίδια, όσο και ο σύζυγός της τα τελευταία χρόνια.

    Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες, η σύζυγος του πρώην υπουργού είχε αναρτήσει μια φωτογραφία του Άκη Τσοχατζόπουλου από το νοσοκομείο, θέλοντας να ευχαριστήσει με αυτό τον τρόπο τους γιατρούς του νοσοκομείου «Σισμανόγλειο», στο οποίο νοσηλεύτηκε το άλλοτε ηγετικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

    Η Βίκυ Σταμάτη – Τσοχαταζοπούλου, φαίνεται ότι δεν φεύγει λεπτό από το πλευρό του συζύγου της και βρίσκεται διαρκώς δίπλα του, στηρίζοντάς τον.

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ