• LIFE&STYLE

    Άγριες Μέλισσες: Τι αποκάλυψε ο Γιώργος Γεροντιδάκης για τη συνέχεια της σειράς

    • NewsRoom


    Σε αποκαλύψεις σχετικά με τον χαρακτήρα του και τις εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

    Ο ταλαντούχος ηθοποιός που ενσαρκώνει τον Μελέτη στις Άγριες Μέλισσες, μιλώντας στο περιοδικό Enjoy, αποκάλυψε μελλοντικές συγκρούσεις, ενώ έκανε τη δική του πρόβλεψη σχετικά με την πραγματική σχέση που συνδέει τον Μελέτη με την Ανέτ και τις συνέπειες που θα ακολουθήσουν.

    «Για την Ανέτ, όπως έχουμε δει, ο Μελέτης έχει έναν αόρατο σεβασμό. Μακάρι να είναι όντως η μητέρα του, γιατί αυτό το παλικάρι, από το να εκτελεί εντολές φόνων από τον Δούκα, θα έχει μια καλύτερη τύχη και μοίρα.

    Από την άλλη, σκεφτείτε τι θα γίνει αν ο Μελέτης μάθει ότι είναι γιος της Ανέτ. Θα συνειδητοποιήσει ότι δολοφόνησε τον ξάδερφό του, τον Γιάννο, ότι μαχαίρωσε τον θείο του, ότι έκανε έρωτα με την πρώτη του ξαδέρφη και ότι όλα αυτά ο Δούκας, πέρα από την Πηνελόπη, τα ήξερε και τα άφησε να συμβούν.

    Σκέφτομαι πολλές φορές, ο Μελέτης θα δεχτεί για μάνα του την Ανέτ ή θα της τα πει έξω από τα δόντια που τον παράτησε; Το μυστικό, αν αποκαλυφθεί, θα τον κάνει καλύτερο ή χειρότερο άνθρωπο; Γιατί, αυτομάτως, αυτό που τον κάνει καλύτερο άνθρωπο, η Πηνελόπη και η αγάπη της, θα πρέπει ρεαλιστικά να σταματήσει. Πόσο τραγικά θα είναι όλα αυτά;» , δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Γεροντιδάκης, για τη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες.



    ΣΧΟΛΙΑ