• LIFE&STYLE

    Άγριες Μέλισσες spoiler: Το νέο πρόσωπο-κλειδί που θα αναστατώσει το Διαφάνι

    Λάμπρος Κωνσταντέας


    Ένα νέο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνισή του στο Διαφάνι και τις Άγριες Μέλισσες, με σκοπό να διεισδύσει στη ζωή της Δρόσως.

    Με τα νέα επεισόδια να έχουν επιτέλους ξεκινήσει στον ΑΝΤ1 και τους ηθοποιούς να βρίσκονται και πάλι στα πόστα τους, στη δημοσιότητα έρχονται νέα spoiler που μαρτυρούν συναρπαστικές εξελίξεις για τους αγαπημένους μας ήρωες.

    Νέα προσθήκη στο καστ αποτελεί ο ταλαντούχος ηθοποιός Λάμπρος Κωνσταντέας, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες του TV Έθνος, θα ενσαρκώσει τον 26χρονο υφασματέμπορα, Ιορδάνη.

    Ο γοητευτικός νεαρός ερωτεύεται σφοδρά την Δρόσω και μάλιστα, της προτείνει να παντρευτούν. Όταν εκείνη μετά από αρκετούς δισταγμούς του αποκαλύπτει ότι είναι έγκυος από άλλον άνδρα, εκείνος της προτείνει να μεγαλώσει το παιδί της ως ο πραγματικός πατέρας του.

    Μιλώντας ο Ιορδάνης στη Λενιώ για τις προθέσεις του απέναντι στη Δρόσω, εκείνη συμφωνεί με αποτέλεσμα το σχέδιο της Μυρσίνης και της Ασημίνας, να μεγαλώσουν, δηλαδή, εκείνες το μωρό της Δρόσως, είναι έτοιμο να τιναχτεί στον αέρα!

    Ποιος είναι ο Λάμπρος Κωνσταντέας

    Απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου (2017) και σήμερα επί πτυχίω φοιτητής στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, ο Λάμπρος Κωνσταντέας ξεκίνησε να συμμετέχει σε παραστάσεις από το 2016.

    Το 2017 με ολόκληρο το έτος του ταξίδεψαν σε Βουλγαρία και Ρωσία με την πτυχιακή τους παράσταση «Αγαμέμνων» και απέσπασαν βραβεία σε διεθνή Φεστιβάλ Θεάτρου, καταλήγοντας το ταξίδι αυτό στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου.

    Έχει συμμετάσχει σε κινηματογραφικές παραγωγές, ενώ στο θέατρο έχει ξεχωρίσει στις παραστάσεις «Ο πρίγκιπας και ο φτωχός» (2018), «Αντιγόνη» (2016), «Φυλές» (2018), «Αγαμέμνων» (2018), «Μαθήματα πολέμου ΙΙ: Σικελικά Δράματα» (2019).

    Φέτος συμμετέχει στην πιο δημοφιλή σειρά της σεζόν, τις Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1.



    ΣΧΟΛΙΑ