Menu
0.9%
Τζίρος: 324.72 εκατ.

ΗΠΑ: Δικαίωση της κυβέρνησης Τραμπ από το Ανώτατο Δικαστήριο για την επαλήθευση της αμερικανικής υπηκοότητας των ψηφοφόρων

Life & Style

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Λενιώ επιστρέφει στο Διαφάνι (video)

Comments

Πλησιάζει η ώρα που η Λενιώ στις Άγριες Μελισσες θα γευτεί και πάλι την ελευθερία, καθώς θα καταφέρει να δραπετεύσει από τη φυλακή, χωρίς ωστόσο την αποφυγή παράπλευρων απωλειών.

Κατά την απόδρασή της η συγκρατούμενή της, Φωτεινή, θα πέσει νεκρή.

Σύμφωνα με το περιοδικό TV O’CLOCK, στα προσεχή επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες, η Χριστίνα η Φωτεινή και η Ελένη σχεδιάζουν να δραπετεύσουν.

Η Χατζίδου τις υποψιάζεται και τις παρακολουθεί στενά. Η ίδια εκβιάζει τη Λενιώ, εκτός κι αν τη συμπεριλάβουν κι εκείνη στην απόδραση. Η Λενιώ προσπαθεί να τις πείσει να κάνουν πίσω, εκείνες όμως είναι αμετάπειστες.

Οι τέσσερις γυναίκες καταφέρνουν να το σκάσουν από τη φυλακή. Όταν ο Βόσκαρης διαπιστώνει τι συμβαίνει, εξαπολύει πίσω τους άγριο ανθρωποκυνηγητό. Μία από τις κρατούμενες θα αποφασίσει να θυσιαστεί ηρωικά για τις υπόλοιπες. Η Φωτεινή μένει πίσω και πέφτει νεκρή από τους αστυνομικούς που την καταδιώκουν, σε μια δραματική σκηνή στις Άγριες Μέλισσες.

Η Λενιώ καταφέρνει να διαφύγει και στο Διαφάνι, στο σπίτι των Σεβαστών, επικρατεί αναβρασμός με την είδηση της απόδρασής της. Αυτή η απόδραση θα είναι η αρχή για την λύτρωση της Λενιώς, η οποία θα επιστρέψει στο Διαφάνι μιας και δεν θα εκτίσει όλη την ποινή της, κόντρα στην επιθυμία των Σεβαστών.

Ωστόσο, στις Άγριες Μέλισσες, τίποτα πια δεν είναι ίδιο στον τόπο που μεγάλωσε…

Τι θα δούμε απόψε 29/10

Η Ελένη, συντετριμμένη από την αποτρόπαια πράξη του Βόσκαρη, προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της. Τι θα κάνει όταν θα έρθει ο Επιθεωρητής Καρέλης να την εξετάσει; Θα αποκαλύψει την αλήθεια για τον διευθυντή των φυλακών;

Η έλευση του νέου εισαγγελέα στο Διαφάνι έχει προκαλέσει ανησυχία στο σπίτι των Σεβαστών αλλά και στον Τόλλια που βλέπει να πλησιάζει η ώρα της δίκης. Θα δεχτεί ο Νικηφόρος να συμμαχήσουν ώστε να βρεθεί ο Δούκας;

Η Δρόσω θέλει να εγκαταλείψει τη «Χαβάη» πιστεύοντας πως θα βγάλει δίσκο, παρά τις προειδοποιήσεις της Μαντάμ Κούλας ότι ο Τάκης δεν είναι αξιόπιστος.

Η Ασημίνα βλέπει πως πλησιάζει η στιγμή που θα πρέπει να αποκαλύψει στον μικρό Σέργιο την αλήθεια για την Ελένη διαφορετικά η Μυρσίνη θα την προλάβει.

Ο Λάμπρος και η Βιολέτα υποδέχονται, επιτέλους, τον Μιλτιάδη στο σπίτι τους αλλά σύντομα καταλαβαίνουν πως δεν είναι ο Μιλτιάδης που ήξεραν. Ο δολοφόνος, όμως, πάντα γυρνάει στον τόπο του εγκλήματος…

Δείτε το trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=k25LGpWyG1U

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σταμάτης Κραουνάκης για Μαζωνάκη: «Ήταν μεγάλο λάθος του που δεν πήγε να λύσει το όποιο θέμα είχε σε κάποια καλή κλινική»
Οργισμένος ο δικηγόρος της οικογένειας Μαζωνάκη: Στο σκαμνί όποιος δεν πει την αλήθεια – Ψευδής η κατάθεση της νοσηλεύτριας
Νατάσα Θεοδωρίδου για Γιώργο Μαζωνάκη: «Αποφάσισε να φύγει, έτσι ήθελε, έτσι έκανε» (video)
Ελένη Μενεγάκη από Λονδίνο: Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει (pics)
Η Δέσποινα Γιαννακοπούλου ανοίγει τη δική της επιχείρηση
Η Άννα Βίσση ανακοίνωσε sold out στο ΟΑΚΑ
Υπόθεση Μαζωνάκη: Κατάθεση «φωτιά» από την νοσηλεύτρια – Δόθηκε μέθη και υπήρχε και άλλος ασθενής στο ιατρείο
Άννα Βίσση: Ποια τραγούδια ακούσαμε στις πρόβες και το εντυπωσιακό stage στο ΟΑΚΑ (video)
Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Στον Βόλο δημιουργήθηκε το περίφημο Revenge Dress που βγαίνει σε δημοπρασία
Ο Αντώνης Ρέμος στέλνει γνωστή influencer στα δικαστήρια