• LIFE&STYLE

    Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Λενιώ επιστρέφει στο Διαφάνι (video)

    • NewsRoom


    Πλησιάζει η ώρα που η Λενιώ στις Άγριες Μελισσες θα γευτεί και πάλι την ελευθερία, καθώς θα καταφέρει να δραπετεύσει από τη φυλακή, χωρίς ωστόσο την αποφυγή παράπλευρων απωλειών.

    Κατά την απόδρασή της η συγκρατούμενή της, Φωτεινή, θα πέσει νεκρή.

    Σύμφωνα με το περιοδικό TV O’CLOCK, στα προσεχή επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες, η Χριστίνα η Φωτεινή και η Ελένη σχεδιάζουν να δραπετεύσουν.

    Η Χατζίδου τις υποψιάζεται και τις παρακολουθεί στενά. Η ίδια εκβιάζει τη Λενιώ, εκτός κι αν τη συμπεριλάβουν κι εκείνη στην απόδραση. Η Λενιώ προσπαθεί να τις πείσει να κάνουν πίσω, εκείνες όμως είναι αμετάπειστες.

    Οι τέσσερις γυναίκες καταφέρνουν να το σκάσουν από τη φυλακή. Όταν ο Βόσκαρης διαπιστώνει τι συμβαίνει, εξαπολύει πίσω τους άγριο ανθρωποκυνηγητό. Μία από τις κρατούμενες θα αποφασίσει να θυσιαστεί ηρωικά για τις υπόλοιπες. Η Φωτεινή μένει πίσω και πέφτει νεκρή από τους αστυνομικούς που την καταδιώκουν, σε μια δραματική σκηνή στις Άγριες Μέλισσες.

    Η Λενιώ καταφέρνει να διαφύγει και στο Διαφάνι, στο σπίτι των Σεβαστών, επικρατεί αναβρασμός με την είδηση της απόδρασής της. Αυτή η απόδραση θα είναι η αρχή για την λύτρωση της Λενιώς, η οποία θα επιστρέψει στο Διαφάνι μιας και δεν θα εκτίσει όλη την ποινή της, κόντρα στην επιθυμία των Σεβαστών.

    Ωστόσο, στις Άγριες Μέλισσες, τίποτα πια δεν είναι ίδιο στον τόπο που μεγάλωσε…

    Τι θα δούμε απόψε 29/10

    Η Ελένη, συντετριμμένη από την αποτρόπαια πράξη του Βόσκαρη, προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της. Τι θα κάνει όταν θα έρθει ο Επιθεωρητής Καρέλης να την εξετάσει; Θα αποκαλύψει την αλήθεια για τον διευθυντή των φυλακών;

    Η έλευση του νέου εισαγγελέα στο Διαφάνι έχει προκαλέσει ανησυχία στο σπίτι των Σεβαστών αλλά και στον Τόλλια που βλέπει να πλησιάζει η ώρα της δίκης. Θα δεχτεί ο Νικηφόρος να συμμαχήσουν ώστε να βρεθεί ο Δούκας;

    Η Δρόσω θέλει να εγκαταλείψει τη «Χαβάη» πιστεύοντας πως θα βγάλει δίσκο, παρά τις προειδοποιήσεις της Μαντάμ Κούλας ότι ο Τάκης δεν είναι αξιόπιστος.

    Η Ασημίνα βλέπει πως πλησιάζει η στιγμή που θα πρέπει να αποκαλύψει στον μικρό Σέργιο την αλήθεια για την Ελένη διαφορετικά η Μυρσίνη θα την προλάβει.

    Ο Λάμπρος και η Βιολέτα υποδέχονται, επιτέλους, τον Μιλτιάδη στο σπίτι τους αλλά σύντομα καταλαβαίνουν πως δεν είναι ο Μιλτιάδης που ήξεραν. Ο δολοφόνος, όμως, πάντα γυρνάει στον τόπο του εγκλήματος…

    Δείτε το trailer:

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ