Ποδαρικό για το νέο έτος στο «The 2Night Show» έκανε ο αγαπημένος ηθοποιός Γιώργος Σουξές, ο οποίος συμμετέχει στις «Άγριες Μέλισσες».
Μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Ενωμοτάρχης Προύσαλης στη δημοφιλή σειρά-εποχής του ΑΝΤ1 προχώρησε σε αποκαλύψεις για τη συνταρακτική συνέχεια.
Όπως αποκάλυψε στα επόμενα επεισόδια πρόκειται να γίνουν δύο συλλήψεις, ενώ θα έχουμε κι έναν έρωτα που κανείς δεν περίμενε!
«Σύντομα θα έχουμε δύο συλλήψεις, θα τους έχω μέσα στο κρατητήριο. Άλλους γάμους δεν θα έχουμε, αλλά θα έχουμε αυτό που γίνεται μετά το γάμο, πριν το παιδί, έρωτα!
Θα έχουμε έρωτα με άτομα που δεν τα περιμένεις. Εγώ θέλω να παντρευτώ, αλλά η μάνα μου δεν θέλει τις νύφες, η μία της βρωμάει, η άλλη της ξινίζει.
Αυτή που τριγυρνάει μέσα στο σπίτι είναι η Ρίζω, αλλά τσακώνεται συνέχεια με τη μάνα μου. Ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα βρεθεί και ο έρωτας για μένα», είπε ο Γιώργος Σουξές, αναφερόμενος στο ρόλο του στις «Άγριες Μέλισσες».
Δείτε το βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=DOUuN2do5Z4
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΟΛΘ: Άνοδος 8,9% στα έσοδα και κέρδη 16,5 εκατ. ευρώ στο εξάμηνο – Επιταχύνονται οι επενδύσεις στον Προβλήτα 6
- Flexopack: Άνοδος 14,8% στα καθαρά κέρδη του Ομίλου στο α’ εξάμηνο
- ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ: Άλμα 44,3% στα EBITDA και αύξηση πωλήσεων 8,8% στο εξάμηνο – Στα 7,6 εκατ. ευρώ οι εξαγωγές
- TankerTrackers: Σχεδόν έξι εκατ. βαρέλια κατασχεμένου ιρανικού πετρελαίου οδεύουν «αθόρυβα» προς τις ΗΠΑ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.