• LIFE&STYLE

    Άγριες Μέλισσες spoiler: Αυτός θα είναι ο Δούκας την περίοδο της Χούντας (video)

    • NewsRoom


    Στην περίοδο της Χούντας εισέρχεται η αγαπημένη σειρά Άγριες Μέλισσες από την επόμενη σεζόν, με τους ήρωες να περνούν περισσότερα κοινωνικά, αλλά και πολιτικά μηνύματα.

    Κάποιοι θα είναι υπέρ του καθεστώτος, ενώ άλλοι θα διώκονται για τις ιδέες και τα πιστεύω τους.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, της εφημερίδας On Time, το επιτυχημένο δίδυμο σεναριογράφων, Πέτρος Καλκόβαλης και Μελίνα Τσαμπάνη βρίσκονται στα τελικά στάδια συζητήσεων με την παραγωγή και τον ΑΝΤ1 για τον τρίτο και τελευταίο κύκλο των Άγριων Μελισσών, με την έναρξη των γυρισμάτων να αναμένεται τον Ιούνιο.

    Καταλυτικό ρόλο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα διαδραματίσει ο Δούκας Σεβαστός, τον οποίο υποδύεται ο Λεωνίδας Κακούρης. Είναι βέβαιο πως μετά την επιβολή της δικτατορίας θα ταχθεί στο πλευρό της και θα είναι «οπαδός» του καθεστώτος που έβαλε την Ελλάδα στο γύψο για επτά χρόνια.

    Ο Δούκας Σεβαστός δεν θα είναι ένας απλός υποστηρικτής της Χούντας. Θα τον δούμε να συνεργάζεται με το καθεστώς και να καταλαμβάνει και κυβερνητική θέση. Το πιθανότερο είναι αρχικά να τον δούμε ως νομάρχη Λάρισας ή περιφερειάρχη Θεσσαλίας (ως γνωστόν οι δημοτικές εκλογές είχαν και αυτές καταργηθεί και οι τοπικοί παράγοντες ήταν και αυτοί διορισμένοι), χωρίς να αποκλείεται στο μέλλον να τον δούμε ακόμη και υπουργό σε μια κυβέρνηση της Χούντας!

    « Όλο το φινάλε είναι γύρω από τον Δούκα»

    Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο σκηνοθέτης των Άγριων Μελισσών, Λευτέρης Χαρίτος στο «Πρωινό», έκανε λόγο για την πρώτη δραματική σειρά που αναφέρεται στην περίοδο της Χούντας.

    «Θα μπούμε σε αυτή την… νομίζω λίγο σκοτεινή πλευρά της ελληνικής ιστορίας. Σε δραματική σειρά δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει αυτό στην Ελλάδα και σίγουρα από μια σειρά που έχει τόσο μαζική συμμετοχή», δήλωσε ο σκηνοθέτης της δημοφιλούς σειράς.

    «Νομίζω είναι μοναδική ευκαιρία να μιλήσουμε γι’ αυτά τα χρόνια γιατί ο καθένας τα έχει στο μυαλό του με διαφορετικό τρόπο», πρόσθεσε και εξήγησε ότι η περίοδος εκείνη είναι πολύ ιδιαίτερα, καθώς η δική του γενιά γεννήθηκε μέσα στην επταετία.

    «Θυμάμαι μια μέρα που η μάνα μου η τρελή με πήγε βόλτα και ήρθαν τα τανκς», σχολίασε και πρόσθεσε για τη σειρά ότι «Είναι σημαντικό να μιλήσουμε για αυτή την εποχή σε αυτή τη σειρά και σήμερα».

    Εκείνο που ξεκαθάρισε, ωστόσο, ο σκηνοθέτης της σειράς Άγριες Μέλισσες είναι πως φέτος θα δούμε ένα φινάλε αντάξιο ενός οριστικού φινάλε για ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα. «Υπάρχει τέλος σε αυτή την ιστορία. Οι καλοί, οι κακοί, ο καθένας θα μοιράσει τις ευθύνες τους. Γενικά θα υπάρξει τέλος, ότι ανοίξαμε από την αρχή θα το κλείσουμε», είπε ο Χαρίτος.

    Πρώτος ήρωας που θα φτάσει σε ένα φινάλε είναι ο Βόσκαρης, τον οποίο υποδύεται ο Βασίλης Μπισμπίκης, που έκανε το τελευταίο του γύρισμα την περασμένη εβδομάδα. «Ο Βόσκαρης τελειώνει, έκανε το γύρισμα την περασμένη εβδομάδα. Να πω ότι γενικά θα δικαιωθούν οι ήρωες και θα δικαιωθεί και ο τηλεθεατής», είπε.

    «Μοιραία κάποια σειρά που τελειώνει οφείλει κάποιους ήρωες να τους σκοτώσει», είπε ο Λευτέρης Χαρίτος, ο οποίος, όμως, δεν θέλησε να δώσει περαιτέρω τροφή για… spoiler.

    Αναφερόμενος, ωστόσο, στον Δούκα Σεβαστό δήλωσε ότι «Έχει πολύ ψωμί ο Δούκας και είναι πολύ μεγάλη όλη αυτή η ιστορία. Όλο το φινάλε είναι γύρω από αυτόν γιατί είναι και ο βασικός μας ‘κακός’. Αλλά νομίζω ένα μεγάλο μέρος του φινάλε θα είναι γύρω από αυτό».

    Διαβάστε επίσης:

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 24 Απριλίου 2021

    Disney-Sony: Συμφωνία για τον Spider-Man και άλλες ταινίες σε υπηρεσίες streaming

    Γιώργος Καπουτζίδης: Αυτός είναι ο τίτλος της νέας σειράς του



    ΣΧΟΛΙΑ