• LIFE&STYLE

    «Άγριες Μέλισσες»: Πώς έγινε η επιλογή των ηθοποιών

    • NewsRoom
    αγριες μελισσες


    Σε αποκαλύψεις για το ταλαντούχο καστ των ηθοποιών που συμμετέχουν στις «Άγριες Μέλισσες» προχώρησε ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος.

    Η ηθοποιός που έχει ξεχωρίσει και κερδίσει την αγάπη του κοινού με την ερμηνεία της, είναι η Μαρία Κίτσου, η οποία, όπως υποστήριξε πέρασε από οντισιόν τέσσερις φορές μέχρι να λάβει θετική απάντηση για το ρόλο της Λενιώς.

    Για την Μαρία Κίτσου, ο σκηνοθέτης των «Άγριων Μελισσών» δήλωσε σε συνέντευξή του στον Τηλεθεατή:

    «Νομίζω ότι ήταν η μόνη που μπορούσε να υποδυθεί την Ελένη. Έκανα κάστινγκ σε όλες τις γυναίκες αυτής της ηλικίας. Η Μαρία έχει ένα βάθος στην ερμηνεία της.

    Ο ρόλος αυτός θεωρώ ότι είναι πολύ συγκεκριμένος. Δεν σημαίνει ότι η Μαρία μπορεί να κάνει όλες τις πρωταγωνίστριες, αλλά η συγκεκριμένη της ταιριάζει πολύ.

    Είναι ηθοποιός που παίρνει ρίσκο, δεν επαναπαύεται. Έχει τη σκληράδα αλλά και την τρυφερότητα που χρειάζεται. Φάνηκε από το κάστινγκ».

    Ωστόσο, από την μεριά του ο σταθμός δέχτηκε με «αρκετή δυσκολία» την Μαρία Κίτσου για τον πρωταγωνιστικό αυτό ρόλο, καθώς είναι μία ηθοποιός που είναι περισσότερο γνωστή στο θεατρόφιλο κοινό και όχι τόσο στη μικρή οθόνη.

    Αναφορικά με τους υπόλοιπους ηθοποιούς, ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος αποκάλυψε πως δεν βγήκαν όλοι όσο καλοί θα επιθυμούσε ο ίδιος.

    Συγκεκριμένα δήλωσε:

    «Το κάστινγκ έγινε για όλους τους ηθοποιούς. Δεν λέω ότι βγήκαν όλοι τόσο καλοί όσο θα ήθελα. Επειδή δεν είχα μεγάλη εμπειρία στο πως στήνεται μια σειρά, τώρα το είδα. Προσπάθησα σε κάθε ρόλο να ταιριάζει πολύ ο ηθοποιός».



    ΣΧΟΛΙΑ