array(0) {
}
        
    
Menu
0.2%
Τζίρος: 118.43 εκατ.

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Η Ευθύνη για την κατάσταση στο μπάσκετ βαραίνει πλέον μόνο την Κυβέρνηση

Life & Style

«Άγριες Μέλισσες»: Ποιος ηθοποιός ήταν έτοιμος να παρατήσει την υποκριτική

Comments

Για τις «Άγριες Μέλισσες» μίλησε, μεταξύ άλλων, στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Ιωάννης Αθανασόπουλος, που υποδύεται τον Γιάννο.

Όπως αποκάλυψε, ήταν έτοιμος να παρατήσει την υποκριτική και να ασχοληθεί με κάτι άλλο, καθώς έβλεπε ότι αυτό που ήθελε δεν ερχόταν.

«Είχε ανακοινωθεί μια οντισιόν τον Απρίλιο, εγώ ήμουν σε μια περίεργη φάση της ζωής μου, αν θα συνεχίσω ή όχι, αν θα ασχοληθώ με το θέατρο ξανά ή τα παρατάω όλα και κάνω αυτό που έχω σπουδάσει.

Εγώ επειδή δουλεύω από το 2009, από το πρώτο έτος της δραματικής σχολής, κάτι μου έλειπε στη ζωή μου, ήθελα να κάνω κάτι άλλο, αλλά δεν ερχόταν. Ήμουν έτοιμος να παρατήσω την υποκριτική, είχα και οικονομικό θέμα.

Αναγκαζόμουν να κάνω κι άλλες δουλειές για να τα βγάζω πέρα. Στα 32 μου δεν μπορώ να έχω χορηγούς τους γονείς μου. Ήρθε η οντισιόν, κι επειδή έχω περάσει από διάφορα κάστινγκ για σίριαλ, είπα θα δώσω μια τελευταία ευκαιρία.

Μου φάνηκε και τρομερή εμπειρία η σειρά εποχής και τρομερό όλο αυτό που συνέβαινε. Έστειλα το βιογραφικό, με κάλεσαν, πήγα 5-6 φορές, και τελικά έμαθα ότι θα είμαι και θα κάνω αυτό το ρόλο», δήλωσε για τις οντισιόν που πέρασε ο Ιωάννης Αθανασόπουλος.

Και συμπλήρωσε:

«Μελέτησα στο ίντερνετ το πώς είναι οι σχιζοφρενείς, ήμουν σε διαρκή επικοινωνία με την Μελίνα Τσαμπάνη που έχει γράψει το καταπληκτικό σενάριο και την ομάδα της. Μελέτησα αυτούς τους ανθρώπους, πώς είναι να ακούς φωνές…

Βγήκα στο δρόμο, έβλεπα πρόσωπα σκυμμένα, να κοιτούν κάτω, μελαγχολικά, που σημαίνει έντονη κατάθλιψη όλο αυτό και ζόρια πολλά.

Έβλεπα ένα πρόσωπο που με ενδιέφερε και το έβαζα στον Γιάννο, τις κινήσεις του, το σώμα του», είπε ο Ιωάννης Αθανασόπουλος.

Δείτε τη συνέντευξη στο 2Night Show:

https://www.youtube.com/watch?v=PifSjAk433Y

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Η Ευθύνη για την κατάσταση στο μπάσκετ βαραίνει πλέον μόνο την Κυβέρνηση
Στη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ η κατασκευή του «The Ellinikon Mall» στη Λ. Βουλιαγμένης
ΟΤΕ: Προσωρινός ανάδοχος του έργου για τα ψηφιακά σχολεία – Στα €71,4 εκατ. η αξία
Intracom: Μετά τη Βούλα και τα Κουφονήσια, ο Σωκράτης Κόκκαλης πάει Μύκονο
Ποιος υπουργός εξόργισε τον Κ.Μ., τι συμβαίνει στη «γαλάζια» Κ.Ο., μια κρυφή σύσκεψη στο Μαξίμου και με τι εντυπωσιάστηκε η Μαρία Ολσον της πρεσβείας
Σαρωτικούς ελέγχους σε beach bar, εστιατόρια και καφετέριες ξεκινά η ΑΑΔΕ
Έλληνες εφοπλιστές: Μπαράζ πωλήσεων πλοίων ξηρού φορτίου
Γεραπετρίτης στο mononews: Καιροσκόποι όσοι λένε ότι δεν κλείσαμε την πόρτα της Τουρκίας – Το καλώδιο Κρήτης – Κύπρου θα γίνει, υπάρχουν επαγγελματίες πατριδοκάπηλοι
Πώς σύσσωμη η αντιπολίτευση αυτόεγκλωβίστηκε σε πολιτικά αδιέξοδα
ΝΚ Trailers: Ποια είναι η βολιώτικη εταιρεία που ανασκευάζει τους συρμούς για το μετρό