• LIFE&STYLE

    «Άγριες Μέλισσες»: Η Δρόσω μένει έγκυος από τον Νικηφόρο; – Η αποκάλυψη της Δανάης Μιχαλάκη

    • NewsRoom
    αγριες μελισσες


    Για το ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου η Δανάη Μιχαλάκη.

    Στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στο «The 2Night Show», η ταλαντούχα ηθοποιός αποκάλυψε σχετικά με τον τρόπο που πέρασε από οντισιόν.

    «Για το κάστινγκ με βρήκαν μέσω facebook. Πέρασα μόνο δύο κάστινγκ και ήμουν η τελευταία ηθοποιός που κλείσανε. Τρελάθηκα μόλις άκουσα ότι είναι για σειρά εποχής. Με πήραν τηλέφωνο δύο μέρες πριν την πρώτη ανάγνωση και μου είπαν ότι με πήρανε για τη σειρά. Παρ’ ότι ήξερα ότι θα είμαι στις Άγριες Μέλισσες πήγα και δούλεψα το καλοκαίρι στη Σύρο», δήλωσε η Δανάη Μιχαλάκη, που υποδύεται την Δρόσω.

    Συγκρίνοντας τον εαυτό της με τον χαρακτήρα της, δήλωσε:

    «Δεν έχω τίποτα κοινό με τη Δρόσω και αυτό είναι και το δέλεαρ ερμηνευτικά. Το μόνο κοινό είναι ότι και οι δύο έχουμε όνειρα. Η Δρόσω αλλάζει πάρα πολύ. Κάποια στιγμή θα αντιδράσει και θα εκραγεί. Κάποια στιγμή θα ερωτευτεί και η Δρόσω, δεν ξέρω ποιον! Δεν ξέρω τι γράφεται. Γιατί να κάνουμε σπόιλερ;».

    Όσο για τις σκηνές που ξεχωρίζει, η Δανάη Μιχαλάκη δήλωσε:

    «Θαυμάζω πολύ τον Νικηφόρο που έχει έρθει από το Παρίσι, η Δρόσω ενθουσιάζεται με αυτά. Στα γυρίσματα περνάμε φανταστικά. Έχω γελάσει με μια σκηνή που δεν την έχει δείξει ακόμα, γιατί άκουγα να γουργούριζαν οι κοιλιές των ηθοποιών. Η σκηνή που περίμενα ότι θα με προβληματίσει και θα με δυσκολέψει ήταν η σκηνή του φόνου. Αυτή η σκηνή μας πήρε περίπου 2.5 ώρες».

    Όπως εξομολογήθηκε σχετικά με τις φήμες που ακούγονται για την Δρόσω και τον Νικηφόρο:

    «Με τον Ιωάννη Αθανασόπουλο είχαμε κάνει μαζί το δεύτερο κάστινγκ και είχαμε δέσει πολύ. Ποιος είπε ότι η Δρόσω θα μείνει έγκυος από τον Νικηφόρο; Δεν έχω ιδέα. Πολλά θα γίνουν σε αυτό το χωριό».

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ