• LIFE&STYLE

    Αγνώριστη εμφανίστηκε ηθοποιός μετά τη μάχη με τον καρκίνο

    τζουλια-λουις-ντρειφους


    Πάλεψε με τον καρκίνο του μαστού και βγήκε νικήτρια η διάσημη ηθοποιός Τζούλια Λούις Ντρέιφους και τώρα έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά της και την τηλεόραση. Η σταρ της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς του HBO, Veep, ολοκλήρωσε τις χημειοθεραπείες τον Ιανουάριο, ενώ τον Φεβρουάριο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

    Πλέον τα μαλλιά της έχουν μακρύνει και όπως φαίνεται άφησε πίσω τις βαφές και υιοθέτησε το φυσικό της γκρίζο χρώμα. Η Ντρέιφους απαθανατίστηκε πρόσφατα από τους παπαράτσι στο Μπέβερλι Χιλς, όπου βγήκε για ψώνια και εμφανίστηκε για πρώτη φορά δημόσια με το νέο hairlook της.

    «1 στις 8 γυναίκες έχει καρκίνο του μαστού. Σήμερα είμαι κι εγώ μία από αυτές. Τα καλά νέα είναι ότι έχω την καλύτερη ομάδα από οικογένεια και φίλους οι οποίοι με υποστηρίζουν και νοιάζονται για μένα καθώς και μια υπέροχη ασφάλεια υγείας. Τα άσχημα νέα είναι πως δεν είναι όλες οι γυναίκες τόσο τυχερές, έτσι ας πολεμήσουμε ενάντια σε όλα τα είδη καρκίνου και να κάνουμε πραγματικότητα το παγκόσμιο σύστημα υγείας», είχε γράψει στα social media η 57χρονη ηθοποιός ανακοινώνοντας στους θαυμαστές της και όλον τον κόσμο ότι έχει καρκίνο.

    τζουλια-λουις-ντρειφους

    Μετά την ολοκλήρωση του χειρουργείου της, η αγαπημένη ηθοποιός έγραψε, «Σπουδαίοι γιατροί, εξαιρετικά αποτελέσματα, νιώθω ευτυχισμένη και έτοιμη να ροκάρω μετά το χειρουργείο. Έι, καρκίνε! Στο διάολο».

    τζουλια-λουις-ντρειφους

    τζουλια-λουις-ντρειφους

    Δείτε τις αναρτήσεις της στο Instagram:

    View this post on Instagram

    Just when you thought…

    A post shared by Julia Louis-Dreyfus (@officialjld) on

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σάνεν Ντόχερτι: Επιστρέφει στην τηλεόραση μετά τη μάχη με τον καρκίνο (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Kylie Jenner: Έτσι βγαίνει βόλτα με την δύο μηνών κόρη της (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στη Σαντορίνη για διακοπές ο Τζούλιαν ΜακΜάχον (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ