• LIFE&STYLE

    Αγνώριστη η Brenda του Beverly Hills 90210

    • NewsRoom


    Οι περισσότεροι πιθανότατα την θυμούνται ως Brenda Walsh στο ρόλο της εκρηκτικής έφηβης στο θρυλικό Beverly Hills 90210, την πλέον πιο δημοφιλή τηλεοπτική σειρά της δεκαετίας του 90. Σήμερα δυστυχώς η διάσημη ηθοποιός Shannen Doherty δεν θυμίζει σε τίποτα την sexy εικόνα που είχε πρωταγωνιστώντας στην διάσημη σειρά.

    Shannen Doherty, Αμερικανίδα ηθοποιός
    Shannen Doherty, Αμερικανίδα ηθοποιός

    Αγνώριστη πλέον είναι η διάσημη ηθοποιός από την στιγμή που ανακοίνωσε τους θαυμαστές της για την σοβαρή κατάσταση της υγείας της. Η ίδια, διαγνώστηκε πέρσι να πάσχει από καρκίνο του μαστού και έκτοτε προσπαθεί να την καταπολεμήσει, όχι μόνο με θεραπείες, αλλά κυρίως με την θετική σκέψη, διατροφή και άσκηση.

    Παρόλα αυτά, το sex symbol της δεκαετίας του 90′,  στην τελευταία της εμφάνιση, έδειχνε εμφανώς καταβεβλημένη και κουρασμένη. Παρά το γεγονός ότι, όπως δηλώνει, δεν το βάζει κάτω, και πηγαίνει όλο και καλύτερα, φαινόταν ιδιαιτέρως ταλαιπωρημένη παρουσιάζοντας μια αρκετά διαφορετική εικόνα από αυτή που την έχουμε συνηθίσει.

    shannen doherty

    Όπως ήταν φυσικό, μετά την τελευταία της εμφάνιση τα Μέσα πήραν φωτιά κάνοντας λόγο για επιδείνωση της υγείας της, κάτι που η ίδια αρνήθηκε. Βέβαια, σύμφωνα με δηλώσεις της ίδιας, πρόκειται σύντομα να μπει στο χειρουργείο, καθώς πρέπει να υποβληθεί σε εγχείρηση για αφαίρεση του όγκου.

    Shannen Doherty

    Shannen Doherty

    Η 45χρονη ηθοποιός έγινε γνωστή από τον ρόλο της στην πιο επιτυχημένη νεανική σειρά της αμερικάνικης τηλεόρασης Beverly Hills, ενώ από το 1998 μέχρι το 2001 συμμετείχε στην, εξίσου επιτυχημένη σειρά, Charmed “Μάγισσες”.

    beverly hills

    shannen doherty

    Διαβάστε επίσης: 

    http://www.mononews.gr/sideboob-tattoos-nea-sexy-trela-pou-plimmirizi-instagram/54979

    Δείτε ακόμη: 

    http://www.mononews.gr/san-simera-jaws-tenia-tou-1965-pou-allaxe-tin-istoria-tou-kinimatografou/54775



    ΣΧΟΛΙΑ