• LIFE&STYLE

    Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του X Factor! (video)

    • NewsRoom

    Η Δέσποινα Βανδή με τους φιναλίστ του X Factor 2019


    Το συναρπαστικό μουσικό ταξίδι του X Factor έφτασε στο τέλος του το βράδυ της Τετάρτης με μεγάλο νικητή τον Γιάννη Γρόση!

    Ο ταλαντούχος τραγουδιστής από το Κιλκίς, που ήταν μέλος της ομάδας του coach Χρήστου Μάστορα και από την πρώτη στιγμή είχε ξεχωρίσει, κοντραρίστηκε με τον Δημήτρη Παπατσάκωνα και τους AC².

    Στο πρώτο μέρος του διαγωνιστικού τμήματος, οι φιναλίστ ερμήνευσαν από ένα τραγούδι και διεκδίκησαν την ψήφο του κοινού.

    Στη συνέχεια, η απαστράπτουσα Δέσποινα Βανδή ανακοίνωσε πως οι AC², από την ομάδα του Γιώργου Θεοφάνους, δεν θα συνέχιζαν στο δεύτερο μέρος του τελικού.

    Στην τελική μονομαχία του X Factor διαγωνίστηκαν ο Γιάννης και ο Δημήτρης, με τον πρώτο να επιλέγει το τραγούδι «Η Νύχτα Δυο Κομμάτια» του Αντώνη Ρέμου και τον τελευταίο το «The House of Rising Sun» των Animals.

    Μετά τις εξαιρετικές ερμηνείες των δύο μονομάχων, οι κριτές ανέβηκαν στη σκηνή και πραγματοποίησαν ένα εντυπωσιακό σόου τραγουδώντας επιτυχίες του Γιώργου Θεοφάνους, πριν επιστρέψει η Δέσποινα Βανδή για να ανακοινώσει το όνομα του νικητή.

    Την ώρα που η Δέσποινα Βανδή καθυστερούσε επίτηδες να ανακοινώσει το όνομα του νικητή, οι κριτές του διαγωνισμού είχαν βγάλει τα κινητά τους για να απαθανατίσουν την στιγμή.

    Τελικά η λαμπερή παρουσιάστρια ανακοίνωσε το όνομα του νικητή του φετινού X Factor και αυτός ήταν ο Γιάννης Γρόσης.

    Στη συνέχεια οι συγγενείς του μεγάλου νικητή όρμησαν στη σκηνή για να τον αγκαλιάσουν με τον ίδιο να είναι συγκινημένος και να προσπαθεί να πει δύο λόγια για να ευχαριστήσει όσους τον στήριξαν σε όλη τη διάρκεια του σόου.

    Ο 21χρονος Γιάννης Γρόσης κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ και ένα δισκογραφικό συμβόλαιο!



    ΣΧΟΛΙΑ