• LIFE&STYLE

    Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του The Voice 2019! (video)

    • NewsRoom

    Μεγάλος νικητής του The Voice 2019 ο Δημήτρης Καραγιάννης από την ομάδα του Σάκη Ρουβά!


    Με ένα πλούσιο μουσικό σόου και την ανάδειξη του μεγάλου νικητή ολοκληρώθηκε ο λαμπερός τελικός του The Voice!

    Από τον πρώτο γύρο του τελικού, προκρίθηκαν οι Ελπίδα Γαδ, Δημήτρης Καραγιάννης, Κώστας Χειλάς και Γιώργος Ευθυμιάδης.

    Στη συνέχεια, οι διαγωνιζόμενοι πέρασαν από τη δεύτερη δοκιμασία, όπου θα κρινόταν το εισιτήριο για το τρίτο μέρος του τελικού.

    Η νίκη τελικά κρίθηκε ανάμεσα στην Ελπίδα Γαδ, η οποία ανήκε στην ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και στον Δημήτρη Καραγιάννη, από την ομάδα του Σάκη Ρουβά.

    Οι δύο παίκτες κέρδισαν την αγάπη, αλλά και την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού περνώντας έτσι στην τελευταία φάση του τελικού.

    Η Ελπίδα τραγούδησε το «Πόσο πολύ σ’ αγάπησα», κερδίζοντας το χειροκρότημα του κοινού, ενώ αμέσως μετά ανέβηκε στη σκηνή ο Δημήτρης Καραγιάννης, με την τελευταία του ερμηνεία στο παιχνίδι, να είναι το τραγούδι «Sorry seems to be the hardest word».

    Το κοινό, μετά την σύντομη ψηφοφορία, επέλεξε για νικητή του φετινού διαγωνισμού τον Δημήτρη Καραγιάννη, ο οποίος έφυγε από το παιχνίδι με ένα νέο αυτοκίνητο και ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με την Minos EMI/ Universal!

    Ο coach του, Σάκης Ρουβάς έσπευσε να τον αγκαλιάσει, ενώ ο νικητής είχε μείνει άναυδος, καθώς δεν περίμενε να είναι αυτός που θα επιλέξει το κοινό για νικητή του φετινού The Voice.

    «Δεν περίμενα να κερδίσω, γιατί ήμουν εδώ να δοκιμάσω την φωνή μου. Με την καθοδήγηση του Σάκη ήρθε αυτή η νίκη», υποστήριξε ο νικητής του διαγωνισμού.

    Όσο για την φιναλίστ, Ελπίδα Γαδ, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη που την είχε στην ομάδα της, ανακοίνωσε πως θα την έχει μαζί της στο νυχτερινό μαγαζί, όπου θα κάνει εμφανίσεις.



    ΣΧΟΛΙΑ