• LIFE&STYLE

    Αυτός είναι ο αντικαταστάτης της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο GNTM

    GNTM


    Τις τελευταίες μέρες έγινε γνωστό ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, πρώην κριτής του GNTM, υπέγραψε με τον Alpha και την επόμενη σεζόν θα παρουσιάζει τη δική της εκπομπή.

    Η Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή «Happy Day», αποκάλυψε ποιος θα είναι τελικά ο αντικαταστάτης της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο GNTM.

    Πρόκειται για τον Γιώργο Καράβα, ο οποίος βρίσκεται ένα βήμα πριν την υπογραφή του συμβολαίου.

    «Φαίνεται ότι ο Γιώργος Καράβας, το μοντέλο με τη διεθνή φήμη, θα είναι αυτός που θα πάρει τη θέση στην κριτική επιτροπή του GNTM. Είναι ένα βήμα πριν τις υπογραφές. Για κάποιους μπορεί να έχει υπογράψει ήδη. Το θέμα είναι πως κατέληξαν σε άντρα» είπε χαρακτηριστικά η Τίνα Μεσσαροπούλου.

    Δείτε φωτογραφίες από το προφίλ του Γιώργου Καράβα στο Instagram:

    View this post on Instagram

    Όταν είσαι πατέρας ενός αγοριού που σε σένα βλέπει τον ήρωα του, το λιγότερο που μπορείς να κανείς είναι να προσπαθησεις να μοιάσεις όσο το δυνατόν περισσότερο σε έναν τέτοιο! Και επειδή , η αγάπη μου για σένα είναι τέτοια που δε μπορεί να περιγραφτεί με λόγια , σε ευχαριστώ που μου δίνεις κίνητρο και ώθηση να ξεκινήσω την επιστροφή μου σε αυτό το δρόμο! Σ’ αγαπω! #boxing #aftertraining #1stweekdiet #almost40 #yiorgoskaravas

    A post shared by Yiorgos Karavas (@yiorgoskaravas_official) on



    ΣΧΟΛΙΑ