• LIFE&STYLE

    Αυτό είναι το νέο κούρεμα του πρίγκιπα Ουίλιαμ που στοίχισε 180 λίρες! (pics)

    • NewsRoom
    Γουίλιαμ

    Χάρι και Ουίλιαμ


    Με νέο κούρεμα εφανίστηκε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ κατά την επίσκεψή του σε παιδιατρική κλινική στο Λονδίνο με αποτέλεσμα τα βρετανικά μέσα να κάνουν ένα διάλειμμα από τα δημοσιεύματα για τις ενδυματολογικές επιλογές της συζύγου του, Κέιτ Μίντλετον, αλλά και της Μέγκαν Μαρκλ.

    Ο Ουίλιαμ αποφάσισε να μην διατηρήσει τα λιγοστά του μαλλιά, αλλά να τα κόψει σχεδόν γουλί. Μάλιστα, σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα το κούρεμα του 35χρονου γαλαζοαίματου κόστισε το ποσό των 180 λιρών, ενώ φέρεται να συμβουλεύτηκε τον προσωπικό κομμωτή της γυναίκας του, Κέιτ, τον Ρίτσαρντ Γουόρντ, ο οποίος τον παρέπεμψε με την σειρά του στον διάσημο hairstylist Τζόι Γουίλερ.

    Οι βασιλόφρονες πήραν φόρα στα social media κι όχι μόνον έπλεξαν το εγκώμιό του για το θάρρος του, αλλά θεώρησαν ότι με τη νέα κόμμωσή του ο Ουίλιαμ συγκαταλέγεται πλέον στους άνδρες εκείνους που θέλουν να δίνουν το προσωπικό τους στίγμα.

    Η σταδιακή αραίωση του τριχωτού της κεφαλής του πρίγκιπα ήταν επί σειράν ετών θέμα στα βρετανικά ταμπλόιντ, ενώ φαίνεται ότι δεχόταν συχνά και τα πειράγματα συγγενικών του προσώπων, μελών της βασιλικής οικογένειας.

    Όπως είπε μάλιστα ένας φίλος του στην εφημερίδα The Sun ο Ουίλιαμ απήυδησε με τις πλάκες που του έκανε για την καράφλα του ο αδελφός του, πρίγκιπας Χάρι κι έτσι πήρε απόφαση να κόψει σύριζα τα λιγοστά μαλλιά που του απέμεναν.

    ουίλιαμ
    Πρίγκιπας Ουίλιαμ
    πρίγκιπας Ουίλιαμ
    Πρίγκιπας Ουίλιαμ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η 2χρονη κόρη της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Ουίλιαμ έχει ταλέντο στο τένις

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κέιτ Μίντλετον: 8 εμφανίσεις εμπνευσμένες από τις πριγκίπισσες της Disney

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Η τρομερή ατάκα για τον αρραβώνα του αδελφού του, Χάρι



    ΣΧΟΛΙΑ