• LIFE&STYLE

    Αυτή θα είναι η κριτική επιτροπή του MasterChef Junior (video)


    Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το MasterChef στο Star με νικητή τον Τιμολέοντα Διαμαντή, έρχεται το MasterChef Junior. Αυτή τη φορά στην κουζίνα θα εισβάλλουν μικροί σεφ, οι οποίοι θα εντυπωσιάσουν τους κριτές με τις μαγειρικές τους ικανότητες.

    Ο διαγωνισμός μαγειρικής αναμένεται να προβληθεί το φθινόπωρο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, τα γυρίσματα θα ολοκληρωθούν τον Ιούλιο. Δεν θα υπάρξει έκπληξη στην κριτική επιτροπή, καθώς θα αποτελείται από τους ίδιους κριτές, δηλαδή τους Σωτήρη Κοντιζά, Λεωνίδα Κουτσόπουλο και Πάνο Ιωαννίδη.

    Ήδη από τις πρώτες ημέρες προβολής του τρέιλερ, οι αιτήσεις συμμετοχής έχουν ξεπεράσει τις 1.000, ενώ αναμένεται να αυξηθούν ακόμη περισσότερο.

    Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο και μοναδικό -μέχρι στιγμής- MasterChef Junior είχε γίνει την σεζόν 2011 – 2012 με κριτές τους Λευτέρη Λαζάρου, Γιάννη Λουκάκο, Δημήτρη Σκαρμούτσο και παρουσιάστρια την Μαρία Μπεκατώρου!

    Ταυτόχρονα έχει ήδη κυκλοφορήσει το trailer για τον τρίτο κύκλο του MasterChef με το Star να καλεί τους υποψηφίους να δηλώσουν συμμετοχή.

    Δείτε το trailer του MasterChef 3:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η εντυπωσιακή Ελληνοϊταλίδα σύζυγος του Σωτήρη Κοντιζά (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Πανόραμα: Ο Χάρος εξομολογείται ότι δέχτηκε ψυχολογικό και λεκτικό πόλεμο (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κλίκες, ραντεβού, ένας καβγάς και διπλή ψηφοφορία στη σημερινή τελετή αποκάλυψης στο “Game of Love”!



    ΣΧΟΛΙΑ