• LIFE&STYLE

    Αυτή είναι η νέα παρουσιάστρια του Project Runway!


    Μετά την αποχώρηση – έκπληξη της Heidi Klum από τη θέση της παρουσίασης του Project Runway, ανακοινώθηκε το όνομα που πρόκειται να την αντικαταστήσει. Ο λόγος για το super model Karlie Kloss που αναλαμβάνει την παρουσίαση του 17ου κύκλου του αμερικανικού ριάλιτι. Η 26χρονη ανήρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ξενάγησε τους 8 εκατομμύρια followers της στα παρασκήνια του Project Runway.

    «Οι σχεδιαστές είναι καταπληκτικοί, το πλατό είναι καταπληκτικό και είμαι τόσο ενθουσιασμένη να μοιραστώ μαζί σας τη νέα σεζόν του PR», δήλωσε η Kloss στην κάμερα στέλνοντας ένα φιλί.

    Ο νέος κύκλος αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το 2019 και επιστρέφει στο δίκτυο Bravo μετά από 10 χρόνια παραμονής του ριάλιτι στο δίκτυο Lifetime.

    «Ως κάποια που μεγάλωσε παρακολουθώντας PR, δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ενθουσιασμένη που είμαι παρουσιάστρια και παραγωγός μιας σειράς που δίνει βήμα στους φιλόδοξους Αμερικανούς σχεδιαστές, καθώς εκείνοι κυνηγούν τα όνειρά τους», δήλωσε η ίδια.

    Στο ρόλο των κριτών θα βρίσκονται οι Brandon Maxwell, Elaine Welteroth και Nina Garcia, ενώ εκτός από την Heidi Klum αποχωρεί και ο μέντορας των σχεδιαστών, Tim Gunn, που θα αντικατασταθεί από τον σχεδιαστή και νικητή του 4ου κύκλου του ριάλιτι, Christian Siriano.

    τιμ-γκαν-χαιντι-κλουμ
    Heidi Klum και Tim Gunn

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Για ποιους μαγειρεύουν απόψε οι υποψήφιοι MasterChef Junior; (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποια είναι η αλήθεια για τη Σία Κοσιώνη και τον ΣΚΑΪ;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Open TV: Να γιατί η Στάη, η Καινούργιου, η Χρηστίδου και οι σειρές δεν αφορούν το κοινό



    ΣΧΟΛΙΑ