• LIFE&STYLE

    Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια του GNTM και των 50.000 ευρώ! (video)

    • Νίκη Καξερή
    ειρηνη καζαριαν-νικητρια

    Ο μεγάλος τελικός του GNTM


    Με ένα φαντασμαγορικό χριστουγεννιάτικο γεμάτο τελικό με εντυπωσιακά φορέματα, λαμπερές δοκιμασίες, οικογενειακές στιγμές, μία live ψηφοφορία που πήγε στραβά και μία μεγάλη νικήτρια ολοκληρώθηκε το Greece’s Next Top Model το βράδυ της Τετάρτης.  Έπειτα από τέσσερις απαιτητικές δοκιμασίες τον τίτλο του Greece’s Next Top Model κατέκτησε η Ειρήνη Καζαριάν!Οι τρεις φιναλίστ, Εβελίνα Σκίτσκο, Μαριάννα Παινέση και Ειρήνη Καζαριάν εντυπωσίασαν με την απόδοσή τους, ωστόσο από την αρχή κιόλας κατάφερε να ξεχωρίσει η Ειρήνη.

    Στην πρώτη δοκιμασία, τα μοντέλα πρωταγωνίστησαν σε μία διαφημιστική καμπάνια γνωστού ποτού με παρτενέρ έναν άνδρα. Η Ειρήνη Καζαριάν κατάφερε να συγκεντρώσει την μεγαλύτερη βαθμολογία, καθώς έκλεψε την παράσταση.

    Στη δεύτερη δοκιμασία φωτογραφήθηκαν με τους συγγενείς τους σε ένα οικογενειακό δείπνο, ενώ στην τρίτη χόρεψαν με δέκα φίλους – άνδρες μοντέλα σε ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι. Η τελευταία δοκιμασία ήταν μια Prive βραδιά με το αγόρι τους.

    Την τελευταία μισή ώρα όλα τα κορίτσια του GNTM μαζί με τους κριτές Βίκυ Καγιά, Δημήτρη Σκουλό, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Άγγελο Μπράτη, την μέντορά τους, Έλενα Χριστοπούλου και την Art Director Ζενεβιέβ Μαζαρί βγήκαν στον αέρα live προκειμένου να βαθμολογήσουν τις τρεις φιναλίστ για την διαφημιστική καμπάνια και να ανακοινώσουν την μεγάλη νικήτρια.

    Μάλιστα, δόθηκε η ευκαιρία στους τηλεθεατές να βαθμολογήσουν από το 0 με άριστα το 10 τα κορίτσια με βάση την επίδοσή τους, ωστόσο η συμμετοχή ήταν τεράστια με αποτέλεσμα να κρασάρει ο server του site και να μην μπορεί να ψηφίσει σχεδόν κανείς .

    Παρ’ όλα αυτά όσοι κατάφεραν να ψηφίσουν έδωσαν 7 στις Ειρήνη Καζαριάν και Μαριάννα Παινέση, ενώ στην Εβελίνα Σκίτσκο, που αποτελούσε φαβορί, έδωσαν 6.

    Συνολικά η Μαριάννα Παινέση συγκέντρωσε 149 βαθμούς, η Ειρήνη Καζαριάν 162 και η Εβελίνα 154.

    Όπως φαινόταν και από την αρχή έτσι και επιβεβαιώθηκε με την Βίκυ Καγιά να ανακοινώνει ότι το GNTM 2018 κέρδισε η Ειρήνη Καζαριάν, η οποία ξέσπασε σε έξαλλους πανηγυρισμούς μαζί με την οικογένειά της και τα υπόλοιπα κορίτσια.

    H Ειρήνη κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, ένα μεγάλο συμβόλαιο στο χώρο της μόδας με το Πρακτορείο Μοντέλων Place Μodels στο Αμβούργο, ένα μονοετές συμβόλαιο με την εταιρία καλλυντικών Dust + Cream και ένα εξώφυλλο στο περιοδικό μόδας In Style.

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Σάρωσε» σε τηλεθέαση το GNTM

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Κόλαση» η Ειρήνη Καζαριάν: 6 + 1 γυμνές φωτογραφίες της νικήτριας του GNTM

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: GNTM: Η πρώτη ανάρτηση της Άννας Αμανατίδου μετά την αποχώρησή της



    ΣΧΟΛΙΑ