• LIFE&STYLE

    Αυτή είναι η γυναίκα-σύμβολο των τρομοκρατικών επιθέσεων στις Βρυξέλλες


    H έκφραση “Λάθος timing” ταιριάζει απόλυτα στη περίπτωη της Ινδής αεροσυνοδού της Jet-Airways, Nidhi Chaphekar. Η χθεσινή ημέρα ήταν μία ακόμα φυσιολογική ημέρα στην δουλειά της, ωστόσο βρέθηκε στο χειρότερο μέρος την πιο ακατάλληλη στιγμή. Ευτυχώς όμως για αυτήν κατάφερε να επιβιώσει από τις τρομοκρατικές επιθέσεις, ενώ η φωτογραφία της, που την δείχνει μέσα στα αίματα έκανε το γύρω του κόσμου μέσα σε λίγα λεπτά

     Η άτυχη Nidhi έγινε το πρόσωπο της τραγωδίας στην Βρυξέλλες, ενώ χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη, μέσα από το hastag #PrayForNidhi προσεύχονταν για την υγεία της και της συμπαραστέκονταν στην δύσκολη κατάσταση, στην οποία βρέθηκε άθελά της μαζί με δεκάδες άλλους ανθρώπος χθες το πρωί στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών.


    Η σοκαριστική φωτογραφία με την Nidhi με το ματωμένο πρόσωπο, τα σκισμένα ρούχα και το βλέμμα μέσα στον τρόμο και την απόγνωση ήταν ίσως η πιο εμβληματική από όλες όσες κυκλοφόρησαν τις πρώτες ώρες της επίθεσης, δείχνοντας ανάγλυφα τι επικράτησε στο αεροδρόμιο λίγο μετά την επίθεση. Η Ινδή αεροσυνοδός, μητέρα δύο παιδιών κοιτάζει τον φακό με απόγνωση, καταγράφοντας ανάγλυφα στο πρόσωπό της αλλά και την έκφρασή της τον τρόμο που μόλις είχε ζήσει.

    Η Nidhi εργάζεται ως αεροσυνοδός εδώ και δεκαπέντε χρόνια και βρισκόταν στο αεροδρόμιο για ένα ακόμα ταξίδι με την εταιρία της προς το Newark των ΗΠΑ. Μετά την επίθεση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και όπως έγινε γνωστό είναι καλά στην υγεία της αν και πολύ σοκαρισμένη με όσα είδε.



    ΣΧΟΛΙΑ