• LIFE&STYLE

    Αυτή είναι η 6χρονη Ρωσίδα που θεωρείται ως «η πιο όμορφη του κόσμου» (9 pics)

    • NewsRoom


    Την παράσταση έχει κλέψει ένα εξάχρονο κοριτσάκι από τη Ρωσία με τα διεθνή ΜΜΕ της έχουν δώσει τον τίτλο του ομορφότερου κοριτσιού στον κόσμο.

    Η πανέμορφη Anastasia Knyazeva έχει ήδη κερδίσει τον κόσμο των social media. Το προφίλ της στο Instagram απαριθμεί περισσότερους από 500.000 followers.

    Η Anastasia, με τα υπέροχα καταγάλανα μάτια και το προσωπάκι που θυμίζει κούκλα, έχει συμμετάσχει ως μοντέλο σε πολλές διαφημιστικές καμπάνιες από πασίγνωστες εταιρείες παιδικών ενδυμάτων. Κάθε φωτογραφία της που ανεβάζει η μαμά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συγκεντρώνει χιλιάδες like και αναδημοσιεύσεις.

    Η μικρή Anastasia ξεκίνησε στο χώρο του μόντελινγκ όταν ήταν μόλις 4 ετών. Βέβαια, ανάμεσα στα θετικά σχόλια, υπάρχουν και αρνητικά, καθώς κάποιοι θεωρούν απαράδεκτη την εμπορική εκμετάλλευση της παιδικής της ομορφιάς και αθωότητας από τους δικούς της.

    Αρκετοί από αυτούς αφήνουν μηνύματα στη σελίδα της, ρωτώντας τη μαμά και ατζέντισσά της αν αισθάνεται τύψεις που της «κλέβει» την ξεγνοιασιά της ηλικίας της, πασαλείβοντάς της με μέικ απ και πιέζοντάς της να χαμογελάσει για την κάμερα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Συνάντησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τον πρίγκιπα Χάρι; (pic)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι απάντησε η Άννα Κορακάκη για τη συμμετοχή της στο Survivor 2

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Οι 10 πιο αστείες γάτες που έχετε δει



    ΣΧΟΛΙΑ