• LIFE&STYLE

    Αυτές είναι οι πιο εξωφρενικές δίαιτες των stars-Αντέχετε να τις ακολουθήσετε;

    • NewsRoom


    Φάτε ωμά φαγητά, ακολουθήστε μια δίαιτα αυστηρά χωρίς γλουτένη ή ακόμη καταναλώστε τις Δευτέρες μόνο κίτρινες τροφές και τις Τρίτες εκείνες που είναι σε μωβ αποχρώσεις. Αυτές είναι μόνο μερικές από τις “ιδιαίτερες” συμβουλές διατροφής που μας δίνουν διάφοροι ειδικοί κατά καιρούς.

    Οι ένθερμοι υποστηρικτές αυτών των “τρελών” διατροφών είναι φυσικά οι διάσημοι stars που προωθούν ανάλογα πλάνα διατροφής.

    Ωστόσο, ο ενδεικτικός τρόπος διατροφής για την απώλεια κιλών δεν είναι αυτός. Το να ακολουθείς ένα πλήρες και ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής αποτελεί το πραγματικό μυστικό της επιτυχίας.

    Εμείς θα σας παρουσιάσουμε μια λίστα με τις πιο “τρελές” και ανήκουστες δίαιτες που έχουν ακολουθήσει κατά καιρούς αρκετοί διάσημοι stars της showbiz και ποιες από αυτές θα μπορούσατε να δοκιμάσετε.

     Taylor Swift
    Taylor Swift

     “Μαγικοί” σπόροι CHIA 

    Ένας μεγάλος αριθμός διάσημων star έχουν επικαλεστεί την βοήθεια των θαυματουργών σπόρων του φυτού “chia” στην προσπάθεια απώλειας βάρους. Μεταξύ αυτών και η διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια Taylor Swift, η οποία τα έχει χαρακτηρίζει και ως μικρό “θαύμα”. Αυτοί οι σπόροι είναι ανεπεξέργαστοι μικροί και προέρχονται από το όμορφο λουλούδι της chia στις φυσικές περιοχές της Γουατεμάλας και του Μεξικό.

    Να την δοκιμάσουμε;

    Το να εντάξουμε στην διατροφή μας διάφορους ανεπεξέργαστους καρπούς μόνο όφελος θα είχε για την υγεία μας. Όλοι αυτοί οι καρποί περιέχουν φυτικές ίνες, πρωτεΐνες και πολλές σημαντικές βιταμίνες Β. Βέβαια η κατανάλωση τους δεν αποτελεί το μυστικό του αδυνατίσματος αλλά σίγουρα βοηθάει στην όλη προσπάθεια απώλειας κιλών.

    Megan Fox
    Megan Fox

    Κατανάλωση μηλόξιδου

    Η sexy ηθοποιός Megan Fox έχει δηλώσει σε πολλές συνεντεύξεις της ότι χρησιμοποιεί αρκετά συχνά το μηλόξιδο για να αποτοξινώσει τον οργανισμό της.

    Να την δοκιμάσουμε;

    Αν την ακολουθήσετε καταναλώνοντας μικρές ποσότητες και συνδυάζοντας την με μια ισορροπημένη διατροφή, τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Ενώ δεν αποτελεί από μόνο του ένα υλικό αποτοξίνωσης παρόλα αυτά, αρκετές έρευνες έχουν δείξει πως το ξύδι μπορεί να βοηθήσει στην εξισορρόπηση των επιπέδων ζαχάρου του αίματος στα άτομα που πάσχουν από τον διαβήτη τύπου 2.

    Eva Mendes
    Eva Mendes

    Πρόγραμμα διατροφής The 5-Factor Diet

    Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αποτελεί έμπνευση της προσωπικής γυμνάστριας πολλών διάσημων star, Harley Pasternak, η οποία προτείνει στους ακόλουθους της να καταναλώνουν 5 γεύματα την ημέρα τα οποία θα αποτελούνται από 5 συστατικά τροφίμων, τα οποία χρειάζονται μόλις 5 λεπτά προετοιμασία. Διάσημη ακόλουθος της συγκεκριμένης διατροφής είναι η Αμερικανίδα ηθοποιός Eva Mentes, η οποία διαθέτει ομολογουμένως ένα τέλειο κορμί.

    Να την δοκιμάσουμε;

    Αξίζει τον κόπο να την δοκιμάσουμε. Το πρόγραμμα μπορεί να εφαρμοστεί πολύ εύκολα στην σημερινή εποχή, ενώ τα 5 συστατικά τρόφιμα πρέπει να είναι από τις 5 βασικές ομάδες, πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, φυτικές ίνες και άπαχα λιπαρά. Αποτελεί ένα ιδιαίτερα υγιεινό πρόγραμμα διατροφής καθώς τα επίπεδα του σακχάρου μένουν σταθερά και έχουμε ενέργεια για όλη την μέρα.

    Beyonce Knowles
    Beyonce Knowles

    Δίαιτα Master Cleanse

    Η Beyonce φημολογείται να χρησιμοποίησε την ειδική δίαιτα Master Cleanse για τις ανάγκες της κινηματογραφικής επιτυχίας “Dreamgirls” στην οποία πρωταγωνίστησε. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα περιλάμβανε μόνο χυμό λεμονιού, σιρόπι σφένδαμου και πιπέρι της ποιότητας καγιέν. Ο στόχος αυτού του αυστηρού προγράμματος είναι η αποτοξίνωση του οργανισμού μας και κατ’ επέκταση η απώλεια βάρους.

    Να την δοκιμάσουμε;

    Ένας ειδικός πολύ απλά θα μας έλεγε ότι τέτοιες δίαιτες είναι απλώς απαγορευμένες. Αυτή η αποτοξίνωση, την οποία προσπαθούμε να κάνουμε μόνοι μας, στην πραγματικότητα το κάνει ο οργανισμός μας για εμάς. Εκτός των άλλων αυτή η “εξωφρενική” δίαιτα μπορεί να εξαντλήσει σε καταστροφικό βαθμό τον οργανισμό μας.

    Gwyneth Paltrow
    Gwyneth Paltrow

    Μαγικό smoothie

    Πρόσφατα είχαμε γράψει για το μυστικό smoothie, που έπινε κάθε πρωί η διάσημη ηθοποιός Gwyneth Paltrow, το οποίο κόστιζε $200. Το “μαγικό” ρόφημα περιλάμβανε ακόμη και “αστερόσκονη”, δηλαδή μια ειδική σκόνη μανιταριών.

    Να την δοκιμάσουμε;

    Δεν έχει αποδειχτεί ότι μπορεί να κάνει καλό στην διατροφή μας και ειδικότερα στην προσπάθεια μας για την απώλεια κιλών. Με το πόσο αυτό ίσως θα μπορούσαμε να ακολουθήσουμε μια περισσότερο ισορροπημένη διατροφή.

    Διαβάστε επίσης:

    http://www.mononews.gr/narkotika-i-fagita-me-lipara-ta-paraxena-diatrofika-mistika-tis-gwyneth-paltrow/37514

    Δείτε επίσης: 

    http://www.mononews.gr/article-deite-ti-trone-ta-montela-tis-victorias-secret/27867

     



    ΣΧΟΛΙΑ