• City Stories

    Αυτές είναι οι 50 καλύτερες ταινίες που μπορείτε να δείτε στο Netflix (Μέρος Ι)

    • NewsRoom
    θερμαν

    Ούμα Θέρμαν στο Pulp Fiction


    Ο πιο εύκολος και οικονομικός τρόπος για να παρακολουθήσετε μία ταινία από την άνεση του καναπέ σας είναι μέσω της υπηρεσίας του Netflix που πλέον έχει γίνει καθημερινή αγαπημένη συνήθεια για τους περισσότερους.

    Η ποικιλία τόσο ταινιών όσο και σειρών είναι τεράστια. Γι’ αυτό το λόγο, εμείς σας προτείνουμε μερικές από τις πιο δημοφιλείς και επιτυχημένες ταινίες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο Netflix.

    Roma (2018)

    Η πλοκή διαδραματίζεται στο μεσοαστικό σπίτι μίας οικογένειας την οποία φροντίζει σταθερά κι ως ήρεμη δύναμη η εσωτερική οικονόμος και νταντά των παιδιών. Ο ίδιος ο μικρόκοσμος αυτού του σπιτιού πρωταγωνιστεί: ένα σπίτι ζωντανό και παλλόμενο, που επηρεάζεται κι αντιδρά – είτε γιατί σοβαρά γεγονότα έρχονται να κλονίσουν τις ζωές των κατοίκων του, είτε γιατί οι μικρές μικρές αλλαγές στη ζωή φέρνουν και την αλλαγή στην καθολική ατμόσφαιρα.

    Ο Κουαρόν κινηματογραφεί ένα έπος, πλασμένο από μικροστιγμές καθημερινότητας όπου ο χρόνος κ ο χώρος απλώνονται, για αυτό και καταλήγει να μας συγκινεί με μία προσωπική και ταυτόχρονα παγκόσμια κινηματογραφική εμπειρία.

    Γυρισμένο με μαγική ασπρόμαυρη φωτογραφία και έναν πρωτοποριακό πειρασματισμό στο σχεδιασμό ήχου, το «Roma» είναι το αποτέλεσμα ενός πραγματικού κινηματογραφικού οραματιστή.

    Coco (2017)

    Παρά τη μυστηριώδη οικογενειακή απαγόρευση της μουσικής -η οποία κρατάει ολόκληρες γενιές-, ο Μιγκέλ ονειρεύεται να γίνει διάσημος μουσικός όπως το είδωλό του, Ερνέστο δε λα Κρουζ. Μετά από μερικά αλλόκοτα γεγονότα, και λαχταρώντας να αποδείξει το ταλέντο του, ο Μιγκέλ θα βρεθεί στην εκθαμβωτική, συναρπαστική και πολύχρωμη Χώρα τον Προγόνων. Με συνοδοιπόρο έναν γοητευτικό απατεώνα που ακούει στο όνομα Έκτωρ, ο Μιγκέλ θα ζήσει ένα απίστευτο ταξίδι που θα φανερώσει την κρυφή ιστορία της οικογένειας του.

    Star Wars: The Last Jedi (2017)

    Στο «Star Wars: Οι Τελευταίοι Jedi» της Lucasfilm, η «θρυλική» ιστορία των Skywalker συνεχίζεται, καθώς οι πρωταγωνιστές του «Η Δύναμη Ξυπνάει» ενώνουν τις δυνάμεις τους με άλλους γαλαξιακούς ήρωες, σε μια επική περιπέτεια που ξεκλειδώνει αρχαία μυστήρια της Δύναμης και τρομερές αποκαλύψεις για το παρελθόν.

    The Ballad of Buster Scruggs (2018)

    Ένα φιλμ με φόντο την Άγρια Δύση, αποτελούμενο από έξι αυτοτελείς ιστορίες με έξι all-star cast πρωταγωνιστές, ο καθένας εκ των οποίων αφηγείται μια ξεχωριστή περιπέτεια για την Αμερικανική Δύση. Το τρέιλερ της ταινίας δεν μοιάζει να αποκαλύπτει πολλά από όλες τις ιστορίες, αλλά δίνει βάρος στην παρουσίαση των ιδιαίτερων «κοενικών» χαρακτήρων.

    Zodiac (2007)

    Στα τέλη της δεκαετίας του ’60 μια σειρά από φόνους συγκλονίζει το Σαν Φρανσίσκο. Μετά τον καθένα απ’ αυτούς η αστυνομία λαμβάνει μια κρυπτογραφημένη επιστολή από τον serial killer, ο οποίος υπογράφει με το ψευδώνυμο Ζόντιακ. Ένας σκιτσογράφος, ένας δημοσιογράφος κι ένας αστυνομικός θα προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να αποκαλύψουν την ταυτότητά του.

    Cloudy With a Chance οf Meatballs (2009)

    Ο Φλιντ Λόκγουντ είναι ένας φιλόδοξος εφευρέτης, όμως όλες του οι δημιουργίες μόνο προβλήματα φέρνουν στη μικρή του πόλη. Κι όμως ο Φλιντ είναι αποφασισμένος να σχεδιάσει κάτι που θα κάνει τους ανθρώπους ευτυχισμένους.

    Όταν το τελευταίο του κατασκεύασμα, μια μηχανή που μετατρέπει το νερό σε φαγητό, καταστρέφει κατά λάθος την πλατεία της πόλης και εκτοξεύεται στα σύννεφα, ο Φλιντ θεωρεί ότι η καριέρα του έχει τελειώσει. Μέχρι που κάτι απίστευτο συμβαίνει: ο ουρανός αρχίζει να βρέχει τσίζμπεργκερ! Ο γαστρονομικός καιρός γνωρίζει αυτόματα τεράστια επιτυχία.

    Μέχρι που η μηχανή αρχίζει να συμπεριφέρεται αλλοπρόσαλλα. Τώρα ο Φλιντ θα πρέπει να συνεργαστεί με τη νεαρή μετεωρολόγο Σαμ Σπαρκς για να σταματήσουν τη μηχανή και να σώσουν τον κόσμο από τα απειλητικά καιρικά φαινόμενα φαγητού. Βασισμένη η ταινία στο ομώνυμο παιδικό βιβλίο του 1978 της Τζούντι Μπάρετ, κάνει έναν έξυπνο παραλληλισμό του fast food με τις «ευκολίες» της σύγχρονης ζωής.

    Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004)

    Ο Joel μαθαίνει ότι η πρώην κοπέλα του Clementine τον διέγραψε από τη μνήμη με τη βοήθεια μιας νέας τεχνολογικής μεθόδου και αποφασίζει και εκείνος να κάνει το ίδιο. Σε κατάσταση απελπισίας επισκέπτεται τον εμπνευστή και εφευρέτη της διαδικασίας, Δρ. Howard Mierzwiak στην κλινική Lacuna. Κατά τη διάρκεια όμως της διαδικασίας αυτής αλλάζει γνώμη. Αρχίζει έτσι ένας αγώνας δρόμου στην προσπάθειά του να σώσει τις αναμνήσεις του.

    Private Life (2018)

    Ο Richard (Paul Giamatti) και η Rachel (Kathryn Hahn) προσπαθούν για χρόνια να κάνουν παιδί, έχουν επισκεφτεί γιατρούς, έχουν σκεφτεί την υιοθεσία. Ωστόσο δεν τα έχουνε καταφέρει. Η διαδικασία αυτή φθείρει και δοκιμάζει τη σχέση τους, όμως η ανίκητη επιθυμία τους, τα αίτια της οποίας ποτέ δεν εξερευνούνται ενδελεχώς, τους κρατάει ενωμένους. Όταν στην ζωή τους επιστρέφει η τρυφερή αλλά ελαφρώς χαμένη ανιψιά τους, Sadie (Kayli Carter), το ζευγάρι αρχίζει να εξετάζει το ενδεχόμενο της παρένθετης μητέρας.

    All The President’s Men (1976)

    1972, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Ουάσινγκτον, παραμονές της εκλογής του προέδρου Ρίτσαρντ Νίξον μια ομάδα ανδρών εισβάλλει στα γραφεία των δημοκρατικών και συλλαμβάνεται από την αστυνομία. Οι άνδρες αυτοί περνούν από δίκη, αλλά χωρίς να δώσουν εξηγήσεις και αφήνοντας πολλά ερωτηματικά στην κοινή γνώμη. Λίγες μέρες αργότερα ο Νίξον εκλέγεται ξανά.

    Δύο ρεπόρτερς της εφημερίδας Washington Post, ο Καρλ Μπέρνσταϊν (Ντάστιν Χόφμαν) και ο Μπομπ Γούντγουορντ (Ρόμπερτ Ρέντφορντ), αρχίζουν τις έρευνες πάνω στην υπόθεση και πολύ γρήγορα ανακαλύπτουν ότι πίσω από την υπόθεση κρύβονταν η επιτροπή υπεύθυνη για την προεκλογική εκστρατεία του Νίξον (Το σκάνδαλο το οποίο έχει μείνει στην ιστορία με το όνομα Γουότεργκέιτ). Τα θεμέλια της νεοσύστατης κυβέρνησης αρχίζουν να τρίζουν καθώς βγαίνουν στην επιφάνεια κι άλλα σκάνδαλα, ενώ οι δύο ρεπόρτερς συνεχίζουν τις έρευνες βάζοντας σε κίνδυνο την ίδια τους τη ζωή.

    Raiders of the Lost Ark (1981)

    Οι Κυνηγοί της Χαμένης Κιβωτού (αγγλικά: Raiders of the Lost Ark ή Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark) είναι αμερικανική περιπέτεια παραγωγής 1981 σε σκηνοθεσία Στίβεν Σπίλμπεργκ, παραγωγή Τζορτζ Λούκας και πρωταγωνιστεί ο Χάρισον Φορντ. Αποτελεί την πρώτη προσθήκη στη σειρά ταινιών Ιντιάνα Τζόουνς (Indiana Jones) και αφηγείται την προσπάθεια των Ναζί να βρουν την Κιβωτό της Διαθήκης για να κάνουν το στρατό τους πανίσχυρο και τον Ιντιάνα Τζόουνς να προσπαθεί να τους σταματήσει. Στην ταινία συμμετέχουν οι Κάρεν Άλεν, Πολ Φρίμαν, Τζον Ρις-Ντέιβις και Ντένχολμ Έλιοτ.

    City of God (2002)

    Μια συγκλονιστική εικόνα της ζωής στις βραζιλιάνικες παραγκουπόλεις, όπου κυριαρχούν η βία και το έγκλημα, δοσμένη με δύναμη, γοργό ρυθμό και πολύ καλές ερμηνείες. Δυο φίλοι μεγάλωσαν μαζί στην ίδια κακόφημη γειτονιά του Ρίο ντε Τζανέιρο. Όμως διάλεξε ο καθένας διαφορετικό δρόμο. Ο ένας γίνεται φωτογράφος και ο άλλος έμπορος ναρκωτικών.

    Monty Python and the Holy Grail (1975)

    Οι Ιππότες της Ελεεινής Τραπέζης (Monty Python and the Holy Grail) είναι βρετανική κωμική, σατυρική ταινία του 1975 σε σκηνοθεσία Terry Gilliam και Terry Jones, και Σενάριο Monty Python (Γκράχαμ Τσάπμαν, Τζον Κλιζ, Τέρι Γκίλιαμ, Έρικ Άιντλ, Τέρι Τζόουνς, and Μάικλ Πέιλιν). Η ταινία ακολουθεί τον Βασιλιά Αρθούρο και τους συμμάχους του στην αναζήτηση του Άγιου Δισκοπότηρου (Holy Grail).

    The Third Man (1950)

    Η ταινία Ο Τρίτος Άνθρωπος (αγγλ. The Third Man) είναι Φιλμ νουάρ παραγωγής 1949, σε σκηνοθεσία Κάρολ Ριντ. Ο σεναριογράφος και συγγραφέας Γκράχαμ Γκριν έγραψε το σενάριο κι έπειτα εξέδωσε ένα μυθιστόρημα με τον ίδιο τίτλο (το οποίο είχε γράψει ως μέρος της προετοιμασίας για τη συγγραφή του σεναρίου της ταινίας). Πρωταγωνιστές της ταινίας είναι ο Τζόζεφ Κότεν, η Αλίντα Βάλι και ο Όρσον Γουέλς.

    Η ταινία προτάθηκε για τρία βραβεία Όσκαρ, μεταξύ των οποίων και για Όσκαρ Σκηνοθεσίας και βραβεύτηκε με Όσκαρ Ασπρόμαυρης Φωτογραφίας. Το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου την κατέταξε στην 57η θέση στη λίστα με τις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών. Σύμφωνα με πολλούς κριτικούς η ταινία συγκαταλέγεται μεταξύ των καλύτερων όλων των εποχών, εφόσον έχει επαινεθεί για τις ερμηνείες των ηθοποιών, για τη μουσική της επένδυση και για την ατμοσφαιρική της φωτογραφία.

    National Lampoon’s Animal House (1978)

    Έργα και ημέρες της χειρότερης αδελφότητας στο κολλέγιο της πολής Φέιμπερ. Με αρκετές ιστορίες βγαλμένες μέσα από τις σελίδες του περιοδικού National Lampoon, η ταινία National Lampoon’s Animal House (όπως ήταν ο ολοκληρωμένος τίτλος της) αποτέλεσε (δυστυχώς;) την αφετηρία για ολόκληρο κινηματογραφικό είδος: λέγε με και gross-out! Αυτές δηλαδή με το χοντροκομμένο χιούμορ που κατέκλεισαν τις κινηματογραφικές οθόνες τις επόμενες δεκαετίες και φυσικά με πολύ λιγότερη επιτυχία.

    Η επιτυχία της συγκεκριμένης όμως κάνει τη διαφορά. Κι αυτό ίσως οφείλεται στο πανκ πνεύμα των ημερών (καθώτι η ταινία κυκλοφόρησε το 1978), το οποίο μπολιάστηκε εμπνευσμένα στις περιπέτειες των ουκ ολίγων πρωταγωνιστών μας, με το ανατρεπτικό της χιούμορ να ισοπεδώνει τα πάντα. Όπως επίσης και ο John Belushi με τον όγκο του, ο οποίος είναι «όλα τα λεφτά».

    Boyhood (2014)

    Το Μεγαλώνοντας (αγγλικά: Boyhood) είναι αμερικανική δραματική ταινία παραγωγής 2014. Ο Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ σκηνοθέτησε και έγραψε το σενάριο και πρωταγωνιστούν οι Έλαρ Κολτρέιν, Πατρίσια Αρκέτ, Λορελάι Λίνκλεϊτερ και Ίθαν Χοκ. Η ταινία γυρίστηκε κατά διαστήματα σε μια περίοδο δώδεκα χρόνων από το Μάιο του 2002 μέχρι τον Οκτώβριο του 2013, απεικονίζοντας την ανάπτυξη ενός νεαρού αγοριού και της μεγαλύτερής του αδελφής προς την ενηλικίωση.

    The Witch (2016)

    Το «The Witch» ακολουθεί μια πουριτανική οικογένεια που προσπαθεί να επιβιώσει στην απομονωμένη φάρμα της στη Νέα Αγγλία το 1630. Όταν το νεογέννητο μωρό της οικογένειας εξαφανίζεται μυστηριωδώς ο θρησκευτικός φανατισμός, οι επικίνδυνες προκαταλήψεις και μια μεταφυσική απειλή βαθιά στο δάσος θα βυθίσουν την οικογένεια σε μια κατάσταση χάους, τρόμου και αβεβαιότητας.

    Pulp Fiction (1994)

    Ο Τζουλς Γουίνφιλντ και ο Βίνσεντ Βέγκα δουλεύουν σαν εκτελεστές για τον γκάνγκστερ Μαρσέλους Γουάλας. Σε μια «δουλειά» σώζονται σαν από θαύμα και ο Τζουλς αποφασίζει να τα παρατήσει. Ο Γουάλας κλείνει συμφωνία με τον μποξέρ Μπουτς Κούλιτζ, να χάσει σε αγώνα που είναι να δώσει και τον πληρώνει για αυτό. Τελικά όμως δεν τηρείται η συμφωνία και ο μποξέρ σχεδιάζει να φύγει από την πόλη. Αναγκάζεται όμως να γυρίσει μια τελευταία φορά στο διαμέρισμά του για να πάρει μαζί το ρολόι του πατέρα του γνωρίζοντας ότι πιθανώς θα τον περιμένουν εκεί οι εκτελεστές του Γουάλας…

    Green Room (2016)

    Ένα πανκ συγκρότημα παίζει σε ένα απόμερο κλαμπ στο Όρεγκον, στέκι μιας βίαιης συμμορίας νεοναζί. Μετά το τέλος της συναυλίας, τα μέλη της μπάντας θα γίνουν μάρτυρες ενός φρικαλέου φόνου. Κι ενώ ο σαδιστής ιδιοκτήτης του μαγαζιού και οι μπράβοι του θέλουν να εξοντώσουν κάθε μάρτυρα, και μια ομάδα οπλισμένης πολιτοφυλακής σχεδιάζει αιματηρή έφοδο, οι μουσικοί αμπαρώνονται στα παρασκήνια προσπαθώντας να κερδίσουν χρόνο και να σκεφθούν τρόπους διαφυγής από το επικείμενο μακελειό.

    Room (2015)

    Η δεκαεπτάχρονη Τζόυ πέφτει θύμα απαγωγής από έναν άντρα, ο οποίος την κλείνει σε ένα μικρό και βρώμικο δωμάτιο με ηχομόνωση, όπου τη βιάζει επανειλημμένα. Επτά χρόνια αργότερα η Τζόυ δεν έχει βγει απ’ το δωμάτιο. Είναι υποσιτισμένη, καταθλιπτική, έχουν χαλάσει τα δόντια της κι έχει γυρίσει ο καρπός της. Ο βασανιστής της εξακολουθεί να την επισκέπτεται και να τη βιάζει σχεδόν κάθε βράδυ. Όμως η Τζόυ έχει ένα λόγο να ζει – τον πεντάχρονο γιο της, τον Τζάκ, που μεγαλώνει στο μικρό δωμάτιο, θεωρώντας πως ολόκληρος ο κόσμος βρίσκεται ανάμεσα στους τοίχους του. Η μαμά του δίνει αγώνα για να τον προστατέψει απ’ τον πατέρα του, αλλά και για να του προσφέρει μια φυσιολογική ζωή, παιχνίδι, γυμναστική και μόρφωση, όσο αυτό είναι δυνατόν μέσα στον περιορισμένο χώρο. Την ιστορία παρακολουθούμε μέσα από τα μάτια του Τζακ.

    No Country For Old Men (2007)

    Στον απόηχο μιας αλληλο-σφαγής συμμοριών εμπορίου ναρκωτικών στα εδάφη του Τέξας, ένας ντόπιος εργάτης βρίσκεται μπροστά σε μια βαλίτσα με εκατομμύρια δολάρια, τα οποία αρπάζει και εξαφανίζεται. Ένας μανιακός δολοφόνος βρίσκεται στο κατόπι του προκειμένου να έρθει η βαλίτσα στην κατοχή του. Ο τοπικός σερίφης, απογοητευμένος από την εγκληματική κατάσταση προσπαθεί να σώσει ό,τι μπορεί από αυτή την ιστορία. Η μεξικανική μαφία λαμβάνει μέρος στην επιχείρηση. Η κατάληξη κάθε άλλο παρά ευνοεί τους καλούς της υπόθεσης.

    In Bruges (2008)

    Όταν μια συνηθισμένη «δουλειά» πάει στραβά δύο Ιρλανδοί εκτελεστές, ο Ρέι και ο Κεν, αναλαμβάνουν εντολές να μείνουν για δύο εβδομάδες στη βελγική πόλη Μπριζ και να θαυμάζουν τα αξιοθέατα. Καθώς όμως ο Ρέι σιχαίνεται κάθε λεπτό της διαμονής του στην πόλη αρχίζει να μπλέκει σε διάφορες περιπέτειες. Με τις ενοχές για ότι συνέβη να τον κυριεύουν αποκτά αυτοκτονικές τάσεις και ανακαλύπτει ότι η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο, και όχι μόνο από τον ίδιο!

    My Happy Family (2017)

    Τρεις γενιές μιας γεωργιανής οικογένειας συγκατοικούν κάτω από την ίδια στέγη. Το ζευγάρι, τα παιδιά, τα πεθερικά, όλοι δημιουργούν τις συνθήκες για ένα πολύβουο σπιτικό όπου κάθε υποψία ηρεμίας χάνεται μέσα στις φωνές, τα τραγούδια και τη φασαρία. Μια μέρα μετά τον εορτασμό των 52ων γενεθλίων της, η μητέρα αποφασίζει να εγκαταλείψει τους πάντες. Νοικιάζει ένα διαμέρισμα στην άλλη άκρη της πόλης και επιχειρεί να ξεκινήσει από την αρχή τη ζωή της. Μόνο που η οικογένεια μοιάζει με τον μοναδικό ακλόνητο δεσμό από τον οποίο ποτέ δεν μπορεί κανείς να ξεφύγει.

    Faces Places (2017)

    H 89χρονη Ανιές Βαρντά, μία από τις εμβληματικές φιγούρες της Νουβέλ Βαγκ, και ο διεθνώς αναγνωρισμένος 33χρονος φωτογράφος και εικαστικός JR συνεργάστηκαν στη σκηνοθεσία αυτού του μαγευτικού οδοιπορικού που συνδυάζει το ντοκιμαντέρ με την ταινία δρόμου. Συγγενικές ψυχές, η Βαρντά και ο JR μοιράζονται το πάθος για τις εικόνες και πώς αυτές δημιουργούνται, παρουσιάζονται και μοιράζονται.

    Μαζί, ταξιδεύουν σε χωριά της Γαλλίας στο φορτηγό– φωτογραφικό θάλαμο του JR, συναντούν ντόπιους, καθημερινούς ανθρώπους, μαθαίνουν τις ιστορίες τους και δημιουργούν τεράστια πορτρέτα τους. Οι φωτογραφίες τοποθετούνται σε τοίχους σπιτιών, σε αχυρώνες, σε εργοστάσια, ακόμα και σε τρένα, αποκαλύπτοντας την ανθρώπινη φύση και την ιστορία όσων φωτογραφίζουν αλλά και των ίδιων των δημιουργών. Η ταινία Πρόσωπα & Ιστορίες καταγράφει αυτές τις ζεστές και απρόβλεπτες συναντήσεις και το αποτύπωμα που αφήνουν, καθώς και τη φιλία που ολοένα και δυναμώνει ανάμεσα στους δυο σκηνοθέτες που όσο ταξιδεύουν εμπιστεύονται ακόμα περισσότερο ο ένας τον άλλον.

    Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένας αριστουργηματικός ύμνος στην ομορφιά των απλών ανθρώπων και των απρόσμενων ιστοριών τους και βέβαια στην υπέρτατη αξία της μνήμης.

    A Separation (2011)

    Η Σιμίν θέλει να φύγει. Ο Ναντέρ είναι δέσμιος του άρρωστου πατέρα του και δε θέλει να τον αφήσει μόνο. Έτσι χωρίζονται, και η κόρη τους, ελπίζοντας να γυρίσει γρήγορα η μητέρα της, μένει προσωρινά με τον Ναντέρ. Ανήμπορος να φροντίσει τον γέρο πατέρα του, ο Ναντέρ προσλαμβάνει μία γυναίκα για να τον περιποιείται. Αυτό που δεν ήξερε είναι ότι αυτή η γυναίκα δούλευε χωρίς την άδεια του συζύγου της και ότι ήταν έγκυος. Ή μήπως το ’ξερε; Χωρίς να το καταλάβει ο Ναντέρ αιχμαλωτίζεται σε έναν ιστό από ψέματα και κοινωνικές αντιδικίες που καταστρέφουν τη ζωή, τα όνειρά του αλλά και την εικόνα του στα μάτια της κόρης του.

    Bonnie and Clyde (1967)

    Βρισκόμαστε στο Τέξας του 1930, εποχή που η οικονομική κρίση έχει φέρει ανέχεια στον αμερικάνικο λαό και ένα πλήθος κατασχεμένων περιουσιών στις τράπεζες. Η Μπόνι είναι ένα νεαρό κορίτσι από μια μικρή πόλη που δουλεύει σαν σερβιτόρα και πλήττει με την μονότονη ζωή της, σε ένα περιβάλλον ασφυκτικά κλειστό. Επιθυμεί να γευτεί τον έρωτα και να ζήσει μια έντονη και περιπετειώδη ζωή. Το όνειρό της θα γίνει πραγματικότητα όταν θα γνωρίσει τον Κλάιντ, έναν όμορφο νεαρό μικροαπατεώνα που μόλις βγήκε από την φυλακή. Οι δυο νέοι αποφασίζουν να φύγουν μαζί προκειμένου να ζήσουν την μεγάλη περιπέτεια.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στο Netflix οι ταινίες του Hercules Film Fund του Πάρι Κασιδόκωστα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Disney κοντράρει το Netflix με νέα φθηνότερη υπηρεσία streaming

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έρχεται το Bird Box 2 με την Sandra Bullock



    ΣΧΟΛΙΑ