• LIFE&STYLE

    Αυτά που ΔΕΝ πρέπει να βάλεις στο πρώτο ραντεβού

    • NewsRoom


    Αυτά τα πρώτα ραντεβού… δημιουργούν τόσο μα τόσο στρες. Τι θα πείτε, πού θα πάτε, θα είσαι άνετη, αυτός θα είναι όπως τον φαντάζεσαι ή θα πάει κουβά.

    Και φυσικά, τι θα βάλεις.

    Έχεις ρωτήσει τις φίλες σου, έχεις ψάξει μήπως πάρεις τίποτα καινούριο, έχεις βγάλει ένα σωρό ρούχα στο κρεβάτι, άλλα τόσα παπούτσια και αξεσουάρ και ακόμα τα κοιτάς.

    Και εγώ το ίδιο κάνω. Δεν θα σου πω, λοιπόν, τι να βάλεις αλλά τι να μην φορέσεις στο πρώτο ραντεβού, για να γίνει το ξεσκαρτάρισμα.

    Τα καινούργια σου ψηλοτάκουνα

    Μπορεί να είναι σέξι, αλλά πόσο θα αντέξεις επάνω σε αυτά. Σχεδόν όλα τα καινούρια παπούτσια, όταν τα πρωτοφοράμε, μας χτυπάνε. Οπότε γιατί να διακινδυνέψεις να περπατάς… περίεργα στο πρώτο σου ραντεβού;

    Ο,τι δεν σε κάνει να νιώθεις άνετα

    Από μία μίνι φούστα, που πιστεύεις πως είναι πολύ κοντή και κατεβάζεις συνέχεια, μέχρι ένα φόρεμα που σε κάνει να αισθάνεσαι σαν σακί. Διάλεξε ένα ρούχο που θα σε κάνει να νιώθεις άνετα και δεν σου δημιουργεί ανασφάλεια.

    Πολύ μα πολύ άρωμα

    Ναι, μπορεί να μοσχοβολάει και να είναι πανάκριβο, αλλά το να βάλεις όλο το μπουκάλι επάνω σου, δεν είναι και το καλύτερο που θα τύχει στη μύτη του υποψήφιου συντρόφου σου. Μέτρον άριστον!

    Κάτι ακατάλληλο για τον χώρο που θα πάτε

    Πριν βγείτε ρώτα τον αν έχει σκεφτεί που θα πάτε, ώστε να ξέρεις περίπου τι να βάλεις. Γιατί αν είναι πάτε για καφέ στην πλατεία και εμφανιστείς εσύ με το φορεματάκι σου και το δεκάποντο δεν είναι και η καλύτερη ιδέα. Το ίδιο ισχύει και αν πάτε κάπου πιο κυριλέ και εμφανιστείς με το τζιν και τα sneakers σου.

    Διαβάστε περισσότερα στο bovary.gr.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Oι γυναίκες γυρνούν την πλάτη στον Michael Kors και τον λένε démodé -Το «φιλί του θανάτου» στην εταιρεία του

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θέλετε να δείτε τους αγαπημένους σας ηθοποιούς; Αυτά είναι τα 15 στέκια της Αθήνας όπου συχνάζουν

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: 

    http://www.mononews.gr/megalos-diagonismos-tou-mononewsgr-5-doroepitages-apo-attica-sinolikis-axias-1000-evro/80036



    ΣΧΟΛΙΑ