• LIFE&STYLE

    5 απίστευτοι προορισμοί για μία ανοιξιάτικη εξόρμηση


    Τώρα που πλησιάζει η άνοιξη οι περισσότεροι  θα θέλατε ένα διάλειμμα από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Εάν δεν ξέρετε που να πάτε, εμείς σας προτείνουμε πέντε προορισμούς σε εξωτικά μέρη, αρκετά όμως μακριά από την Ελλάδα.

    Το Ταμαρίντο είναι ο ιδανικός προορισμός για σερφινγκ, ψάρεμα, καταδύσεις και ηλιοθεραπεία. Από τον Οκτώβριο έως τον Μάιο δημιουργούν κατά μήκος των παραλιών τις φωλιές τους οι δερματοχελώνες. Εσείς, από την άλλη μεριά, μπορείτε να μείνετε σε πανέμορφα παραθαλάσσια σπίτια, σε B&B ή σε πολυτελή ξενοδοχεία στις ηλιόλουστες αμμουδιές. Οι επιλογές για ψώνια και εστιατόρια είναι αμέτρητες και σας δίνουν την ευκαιρία να πάρετε μία αληθινή γεύση της Κόστα Ρίκα.

    Tamarindo, Costa Rica
    Tamarindo, Costa Rica

    Στο Τουλουμ, Μεξικό υπάρχουν  εξαιρετικές σπηλιές, διασκέδαση cenotes, και μια ποικιλία από καταλύματα και εστιατόρια για να ταιριάζουν σε κάθε προϋπολογισμό.

    Tulum,Mexico
    Tulum,Mexico

    Το θέρετρο της Negril διαθέτει μερικές από τις πιο όμορφες ακτές του κόσμου.   Η Seven Mile Beach είναι μια φιλόξενη χρυσή αμμουδιά, ιδανική για ηλιοθεραπεία ή μια βουτιά στη ζεστή Καραϊβική Θάλασσα.

    Negril, Jamaica
    Negril, Jamaica

    Ο καθένας που επισκέπτεται  το Austin έχει  κάτι σπουδαίο να πουν. Πολλά και μοναδικά εστιατόρια και μοναδικός πολιτισμός. Και μια λίστα με άλλα πράγματα που απλά πρέπει να ζήσετε μόνοι σας να καταλάβετε πραγματικά πόσο μοναδικό μέρος είναι.

    Austin, TX
    Austin, TX

    Καλώς ήρθατε στο δικό σας τροπικό νησί το  South Padre Island. Με 34 μίλια από όμορφη λευκή άμμο και καθαρά σμαραγδένια νερά,  είναι ένα από τα πιο  εξαίσια νησιά στον κόσμο. Με ήπιες καιρικές συνθήκες και ήρεμα νερά όλο το χρόνο. 

    South Padre Island, TX



    ΣΧΟΛΙΑ