• LIFE&STYLE

    11 λόγοι που αποδεικνύουν περίτρανα ότι ο σκύλος είναι πολύ καλύτερος από τον άνθρωπο!

    • NewsRoom
    dogs


    Ο σκύλος δεν είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου τυχαία. Τα αγαπημένα τετράποδα είναι έξυπνα, χαριτωμένα και πιστά. Τα περισσότερα μάλιστα, έχουν τη δική τους προσωπικότητα, κάτι που τους κάνει να ξεχωρίζουν πολύ περισσότερο από οποιοδήποτε τηλεοπτικό αστέρα.

    Με αφορμή τον σημερινό εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας σκύλων “Dog Day” σας παρουσιάζουμε μερικούς από τους πιο γλυκούς χνουδωτούς μας φίλους που σίγουρα θα σας κάνουν να τους λατρέψετε ξανά από την αρχή.

    Από το πρώτο καλωσόρισμα στο σπίτι μέχρι τον ξαφνικό ύπνο στο κρεβάτι, όπως και σε όλους τους χώρους του σπιτιού, αυτά είναι τα 11 αξιολάτρευτα σκυλάκια που αποδεικνύουν περίτρανα για ποιο λόγο είναι τις περισσότερες φορές καλύτερα και από τους ίδιους τους ανθρώπους.

    Χρόνια πολλά λοιπόν στα αγαπημένα μας φιλαράκια!

    dogs

    Αυτός ο πρόθυμος σκύλος από τον ενθουσιασμό που νιώθει, όταν βλέπει το μικρό παιδί να επιστρέφει από το σχολείο, εκτός από το θερμό καλωσόρισμα που του δίνει, σχεδόν αρπάζει και την τσάντα του παιδιού για να την κουβαλήσει ο ίδιος. Αυτό θα πει αγάπη και φροντίδα!

     

    https://www.facebook.com/anthony.granai.3/videos/10208027200744178/

    Αυτό το αξιολάτρευτο σκυλάκι προσπαθεί να πείσει τον ιδιοκτήτη του να τον συγχωρέσει και να του δείξει πόσο πολύ τον αγαπάει.

    Αυτό το μικρό κουτάβι που παρηγορεί το μεγαλύτερο σκυλί που ξύπνησε μέσα στην νύχτα από εφιάλτη σου λιώνει απλά την καρδιά.

    Εδώ, ο γλυκός μας φίλος προσπαθεί να καταλάβει από που προέρχονται οι λόξιγκες.

    Εάν κάποιος σας υποδέχεται έτσι όταν γυρνάτε σπίτι σας, τότε πιθανότατα σας λατρεύει.

     

    dogs

    Από όταν ήταν μόλις ένα μικρό κουτάβι ο Rev άκουγε αυτό το τραγούδι της Adele και συνεχίζει να το ακούει μέχρι και σήμερα.

    Πως θα φαινόταν όμως στους σκύλους αν άλλαζαν οι ρόλοι και τα αφεντικά τους άρχιζαν να γαβγίζουν; Το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό!

     

     

    Δείτε ακόμη: 

    http://www.mononews.gr/istoria-tis-papias-ke-tou-katsoufi-skilou-pou-lioni-internet-picsvideo/69489

     

     

    Διαβάστε επίσης:  

    http://www.mononews.gr/to-instagram-gemise-kardoules-apistefti-mama-mirazete-tis-pio-glikes-metamorfosis-tis-koroulas-tis/69576

     

     

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ