• LIFE&STYLE

    10 ιστορίες ανθρώπων που πέθαναν και γύρισαν πίσω.. Δείτε τι είδαν στην άλλη πλευρά (Video)

    • NewsRoom


    Έχουν υπάρξει πολλές μαρτυρίες ανθρώπων οι οποίες περιγράφουν μεταθανάτιες εμπειρίες που έχουν ζήσει άνθρωποι, οι οποίες είναι δύσκολο να εξηγηθούν από την επιστήμη. Στο video που ακολουθεί θα δείτε τις ιστορίες ανθρώπων που περιγράφουν τις εμπειρίες τους αυτές. Όπως είναι αναμενόμενο τα περιστατικά που περιγράφουν οι άνθρωποι που έφτασαν κοντά στον θάνατο αλλά επέστρεψαν είναι συγκλονιστικές.

    Πως όμως γίνεται να εξηγηθούν επιστημονικά τα περιστατικά στα οποία άνθρωποι, κατά την διάρκεια του “θανάτου” τους, επισκέφτηκαν μέρη τα οποία δεν υπάρχουν ή ότι επικοινώνησαν με κάποιον συγγενή τον οποίο δεν είχαν γνωρίσει ποτέ;

    Σήμερα κανένας επιστήμονας ή άνθρωπος δεν είναι σε θέση να μας εξηγήσει που πάμε όταν πεθαίνουμε, υπάρχουν όμως πολλές ιστορίες ανθρώπων οι οποίες αναφέρουν ότι υπάρχουν ενδείξεις για την ζωή μετά θάνατον.

    Υπάρχουν πολλών ειδών ιστορίες, οι οποίες έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό γνώρισμα. Για παράδειγμα τα περισσότερα άτομα που υποστηρίζουν ότι έχουν ζήσει μια μεταθανάτια εμπειρία, αναφέρουν πως τις ώρες που ήταν φαινομενικά νεκροί, έβλεπαν ένα έντονο εκτυφλωτικό φως.

    Οι ιστορίες πολλές φορές έχουν και άλλα κοινά χαρακτηριστικά, τα οποία όπως δικαιολογούν οι επιστήμονες, προέρχονται από την έντονη προσπάθεια του ανθρώπινου εγκεφάλου να μείνει ζωντανός. Όπως σημειώνουν, εκείνη την στιγμή ο εγκέφαλος παλεύει με την πτώση του οξυγόνου με συνέπεια την δημιουργία μέσα στον εγκέφαλο, αυτών των έντονων λάμψεων.

    Τέλος οι επιστήμονες υποστηρίζουν πως η έντονη διεργασία του εγκεφάλου προκαλεί την εμφάνιση απομακρυσμένων αναμνήσεων, γι΄αυτό εμφανίζονται νεκροί συγγενείς και πως αυτή η αίσθηση ηρεμίας που αναφέρουν πολύ ότι νιώθουν, οφείλεται πάλι στην έκκριση διάφορων χημικών του εγκεφάλου έτσι ώστε να μείνει ζωντανός.

    Δείτε επίσης:

    http://www.mononews.gr/min-pistevete-se-iperiroes-pou-sozoun-tis-agores/35094



    ΣΧΟΛΙΑ