ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νεκρή ανασύρθηκε μία γυναίκα, η οποία παρασύρθηκε από αμαξοστοιχία στη σιδηροδρομική γραμμή Αθήνας – Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Αγίου Στεφάνου.
Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, λόγω του συμβάντος διακόπηκε η κυκλοφορία στο σημείο και σημειώθηκαν μικρές καθυστερήσεις από Αθήνα προς Χαλκίδα και Θεσσαλονίκη.
Μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστα τα αίτια του συμβάντος, ωστόσο εξετάζεται το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απέραντη θλίψη στην κηδεία του τρίτου 15χρονου στην Κυπαρισσία
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι δήλωσε ο πατέρας του ηθοποιού που κατηγορείται για βιασμό οδηγού ταξί
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Mεγάλη φωτιά σε αποθήκη στον Ασπρόπυργο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κεφαλογιάννη – Μάτσας: Η έφεση της υπουργού για αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών τους απορρίφθηκε, παραμένει η συνεπιμέλεια
- New York Times: Στο στόχαστρο κατασκοπείας ο Χουάνγκ της Nvidia – Η γυναίκα που τον παγίδευσε και οι μυστικές έρευνες των ΗΠΑ
- CPI: Επιστροφή στην κερδοφορία με καθαρά κέρδη 192.000 ευρώ στη χρήση 2025-2026
- Χωριάτικο: Ο Άγγελος Γιαννακόπουλος αρνείται τις κατηγορίες – Ζήτησε κατ’οίκον περιορισμό λόγω προβλημάτων υγείας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.