Ροή Ειδήσεων

Ο Παύλος Γερουλάνος καλεί τους κατοίκους της Κυψέλης στην 5η Συνάντηση Αθηναίων στο cine Τριανόν

  • NewsRoom


Στην Κυψέλη, από όπου ανακοίνωσε πριν από 6 μήνες την υποψηφιότητά του για τον Δήμο των Αθηναίων, βρέθηκε τις τελευταίες μέρες ο Παύλος Γερουλάνος μαζί με την ομάδα του και τους εθελοντές της παράταξης «ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ».

O υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων είχε τη χαρά να συναντήσει ξανά κατοίκους και καταστηματάρχες στα μαγαζιά και τους δρόμους γύρω από την πολυσύχναστη πλατεία Αγίου Γεωργίου της Κυψέλης και να συζητήσει μαζί τους για τις ανάγκες τους και τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο καθένας καθημερινά, μερικές μόνο εβδομάδες πριν από τις κρίσιμες για την πόλη μας αυτοδιοικητικές εκλογές του Μάη.

Την Τρίτη το μεσημέρι ο Παύλος Γερουλάνος περιόδευσε στον πεζόδρομο Αγ. Ζώνης στην Κυψέλη όπου συνομίλησε με καταστηματάρχες και εργαζομένους ενώ στη συνέχεια συνάντησε στη Λαϊκή Αγορά «Λέλας Καραγιάννη» δημότες και παραγωγούς. Λίγο αργότερα βρέθηκε στο Δημοτικό Γυμναστήριο Κυψέλης όπου ξεναγήθηκε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του και ταυτόχρονα ενημερώθηκε για τις υπηρεσίες του χώρου που απολαμβάνουν οι Αθηναίοι και οι Αθηναίες.

Καλύτερος φωτισμός, λειτουργικά πεζοδρόμια, ασφάλεια, καθαριότητα και περισσότεροι χώροι αναψυχής και άθλησης ήταν μερικά από τα θέματα που τέθηκαν στον Παύλο Γερουλάνο από τους δημότες που τον προσκάλεσαν στην παρέα τους για έναν καφέ στην Επτανήσου και στη Φωκίωνος Νέγρη.

Ο Παύλος Γερουλάνος αφού συζήτησε και αντάλλαξε ιδέες για την επόμενη μέρα της Κυψέλης με τους ανθρώπους που εργάζονται εκεί, την ζουν καθημερινά και αγωνιούν να γίνει μια γειτονιά ζωντανή και λειτουργική, τους κάλεσε όλους να συνεχίσουν τον διάλογο συμμετέχοντας στην 5η Συνάντηση Αθηναίων που θα φιλοξενηθεί στο cine Τριανόν, την Τετάρτη 27 Μαρτίου στις 18.30 μμ, Κοδριγκτώνος 21 και Πατησίων 101.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Π. Γερουλάνος: «Θέλουμε τις γειτονιές μας ασφαλείς και φροντισμένες»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Π. Γερουλάνος: «Θα δουλέψω για κάθε γειτονιά της Αθήνας»


ΣΧΟΛΙΑ