• Κοινωνία

    Συντετριμμένος ο πατέρας του Γιάννη Μακρή: «Είδα το γιο μου να πεθαίνει μπροστά στα μάτια μου»

    • NewsRoom
    μακρης-γιαννης-καρυδα


    Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα του Γιάννη Μακρή, ο οποίος δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του στη Βούλα. Μιλώντας στην Daily Telegraph Αυστραλίας, ο Στέλιος Μακρής δήλωσε συντετριμμένος, ενώ ανέφερε ότι «Είδα το γιο μου να πεθαίνει μπροστά στα μάτια μου. Ξέρεις τι είναι να πρέπει να θάβεις το ίδιο σου το αίμα; Έχασα δύο παιδιά τώρα. Τα είδα και τα δύο να πεθαίνουν μπροστά στα μάτια μου».

    Ο άτυχος Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας ετάφη δίπλα στην αδελφή του Βίκυ, η οποία πέθανε από λευχαιμία πριν από 30 χρόνια. Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η εφημερίδα, η σύζυγος του 46χρονου και μοντέλο, Βικτώρια Καρύδα, εξέφρασε ανοιχτά φόβους για την ζωή της και των δύο της παιδιών. Αυτός είναι και ο λόγος που σχεδιάζει πλέον να εγκατασταθεί μόνιμα στην Αυστραλία.

    «Δεν πρόκειται να επιστρέψει στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει περίπτωση», φέρεται να δήλωσε στην εφημερίδα άνθρωπος του οικογενειακού της περιβάλλοντος.

    Σύμφωνα ωστόσο με πληροφορίες, τα δύο παιδιά δεν μετέβησαν στην Αυστραλία για την ταφή του πατέρα τους. Εκεί ήταν μόνο ο πρωτότοκος γιος του Μακρή, από τον πρώτο του γάμο, ο οποίος και μετέφερε το φέρετρο με την σορό του 46χρονου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: My Style Rocks: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανακοίνωσε την αποχώρηση της Βικτώριας Καρύδα (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βίντεο-σοκ: Η στιγμή της εκτέλεσης του Γιάννη Μακρή (προσοχή, σκληρό περιεχόμενο!)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Βικτώρια Καρύδα: Τι κατέθεσε η σύζυγος του Γιάννη Μακρή για τη δολοφονία (video)



    ΣΧΟΛΙΑ